Items uitlichten

Items uitlichten is een manier om 4 listings te tonen die je specifiek onder de aandacht van shoppers wilt brengen wanneer ze de homepage van je shop bezoeken.

Ze staan dan net boven de Shopaankondiging.

Een koper kan op de afbeelding van een listing in de rij uitgelichte items klikken, en op de afbeelding van het item waar het tussen de rest van je collectie staat. Ze worden naar dezelfde pagina gebracht.

• Zodra je shop open is voor het publiek, ga je naar Shopmanager > Listings.

• Zorg dat je in je Actieve items zit. Dan klik je op de sterren van de items die je wilt uitlichten.

• Je kunt meer dan vier listings selecteren, maar alleen de eerste vier zullen zichtbaar zijn.

• Als je meer dan 4 items kiest, komen ze in een rij, dus als je een van de items verwijdert, schuift de rest een plekje op.

• Rechts op de pagina kun je kiezen om alleen je Uitgelichte listings te bekijken.

• Klik op Beheren om ze in een nieuwe volgorde te zetten. Dat doe je door ze op te pakken en te verslepen. De volgorde waarin jij je uitgelichte items zet, is ook de volgorde waarin ze in je shop zullen staan. Die verandering zie je meteen in je shop terug.