Hoe je Gebruikersnaam, Shopnaam, en Volledige naam jou vertegenwoordigen

Er zijn drie namen waarmee je jezelf op Etsy kunt vertegenwoordigen.

Gebruikersnaam

Misschien heb je je geregistreerd met een gebruikersnaam bij het aanmaken van je account. Je logt in met je gebruikersnaam of je e-mailadres.

• Je kunt je gebruikersnaam niet wijzigen.
  • Je gebruikersnaam is openbare informatie.
  • Je gebruikersnaam staat ook in de url die naar jouw profiel verwijst: http://www.etsy.com/people/username

Lees meer over gebruikersnamen.

Shopnaam

Als je op Etsy verkoopt, vertegenwoordigt de naam van jouw shop je Etsy onderneming.

• Jouw shopnaam staat in de url van je shop: http://www.etsy.com/shop/shopname
  • Shops zijn toevoegingen aan kopersaccounts, dus je gebruikersnaam blijft bestaan. Je kunt niet met je shopnaam inloggen als deze niet hetzelfde is als je gebruikersnaam.

Volledige naam

Je volledige naam is optioneel en vertegenwoordigt jou als persoon. Een vollledige naam kan het voor je vrienden eenvoudiger maken je te vinden op Etsy.

Je volledige naam kan geen bedrijfsnaam zijn, maar wel je voornaam, initialen, bijnaam die je in het echt ook gebruikt, of meerdere namen (als er meerdere personen in de shop werken). Je volledige naam kun je te allen tijde wijzigen.

Naam wijzigen:

1. Ga naar Jij > Accountinstellingen > Openbaar profiel.
  2. Klik bij  Jouw naam op Wijzig of verwijder.
  3. Vul je voor- en achternaam in.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Klik hier voor toegang tot je Openbare profiel-pagina.