Wat moet je doen als je beperkt toegang hebt tot je Etsy account

Als je inlogt op je account en de foutmelding “Ons veiligheidsteam heeft voor jouw veiligheid tijdelijk de toegang tot je account beperkt” ontvangt, hebben we de toegang tot je Etsy account tijdelijk beperkt om je account te beschermen en op zeker te spelen. Het hoeft niet te betekenen dat je account gehackt of gecompromitteerd is.

Om weer toegang te krijgen tot je account, kun je je wachtwoord herstellen:

1. Ga naar de pagina voor het herstellen van je wachtwoord en voer het e-mailadres van je Etsy account in.
  2. Klik op Verzenden.
  3. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op de link in deze e-mail om je wachtwoord te herstellen.
  4. Je ontvangt een tweede e-mail om je te laten weten dat je wachtwoord veranderd is.

Als je de e-mail niet ontvangt moet je je spam/junk folder even controleren; misschien is de e-mail daarin beland.

Zoek op berichten van:

• emails@mail.etsy.com
  • emails@e.etsy.com
  • transaction@etsy.com
  • conversations@mail.etsy.com
  • lostpassword@mail.etsy.com

Ik kan mijn wachtwoord niet opnieuw instellen

Als je problemen ondervindt bij het instellen van een nieuw wachtwoord, neem je contact met ons op via accountsecurity@etsy.com met in de onderwerpregel “Locked Out of Account” (Account vergrendeld).

We moeten je enkele identificatievragen stellen om te controleren dat dit account van jou is. We respecteren je privacy en zullen je antwoorden of persoonlijke informatie nooit delen.

Nadat we hebben bevestigd dat jij de eigenaar bent van het account, helpen we je bij het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Lees meer over de manier waarop je jezelf en je persoonlijke info op Etsy kunt beschermen.