Taal in shop anders dan voorkeurstaal van Etsy

De taal van je shop is een optie die losstaat van de taal waarin je de site bekijkt.

Voorkeurstaal

Je voorkeurstaal voor het bekijken van de site staat onder Jij > Accountinstellingen > Voorkeuren. Dit is jouw persoonlijke voorkeur. Wat je hier kiest is niet zichtbaar in je shop of voor je kopers.

Je kunt ook je voorkeur aanpassen door te klikken op jouw taal onder aan de site.

Taal van de shop

Bij je aanmelding als verkoper, is de eerste taal die je registreert je standaard taal.

Om je aan te melden voor een andere taal, of om je standaardtaal te controleren, klik je op Beheer talen op deze pagina: Shopmanager > Instellingen > Talen en vertalingen.

Je kunt je shop en listings ook zelf naar andere talen vertalen naast de taal die je als je standaard taal hebt ingesteld.

Als je uitsluitend je standaard taal gebruikt, kunnen kopers die een andere taal spreken je listings toch in hun eigen taal bekijken. We vertalen de listings automatisch zodat kopers de listings kunnen lezen die niet in hun taal zijn opgesteld.

Lees meer over de beschikbaarheid van Etsy in andere talen.