Shop aanpassen

Voor toegang tot de tool Shop aanpassen ga je naar Shopmanager en klik je op het potloodicoontje naast je shopnaam onder Verkoopkanalen.

Vervolgens kun je vanaf de homepage van je shop het volgende beheren:

• Shoptitel
  • Locatie
  • Shopicoon, coverfoto, profielfoto en banner
  • Shopaankondiging
  • Je listings via de Listingsmanager
  • Over de shop content zoals shopfilmpjes, foto's, het verhaal van je shop en de biografieën van je shopmembers
  • Links naar je social media, website en/of blog.
  • Je lokale verkoopevenementen via Etsy Lokaal
  • Shopbeleid

Shoplocatie

Om in lokale zoekresultaten te verschijnen, moet je de locatie van je shop selecteren. Klik op Aanpassen. Selecteer een item uit de lijst die verschijnt terwijl je typt. Als je exacte locatie niet in de lijst verschijnt, moet je de stad die het dichtst bij jou in de buurt ligt kiezen.

Branding

Om een coverfoto of banner toe te voegen, klik je op Banner gebruiken of een coverfoto toevoegen.

Klik rechts onder de shopicoonafbeelding op de camera om je eigen shopicoon toe te voegen.

Om een profielfoto toe te voegen, klik je op de camera rechts onder Shopeigenaar.

Opmerking: We werken samen met Canva om het maken van een shopicoon en coverfoto eenvoudiger te maken. Hulp nodig met Canva? Bekijk dan hun Help Center en neem indien nodig contact op met hun supportteam. Canva wordt momenteel alleen in het Engels ondersteund. Wil je professioneel ontworpen afbeeldingen? Overweeg dan eens om bij een Etsy collega te shoppen.

Titel, aankondiging en Over de Shop.

De gedeeltes van je homepage waar je tekst aan toe kunt voegen worden aangegeven met een pen-icoontje. Klik op Aanpassen om tekst aan deze velden toe te voegen of te wijzigen.

Dit zijn onder andere de shoptitel, shopaankondiging, en Over de Shop.

Je items herschikken

Als je twee of meer items hebt hebt, kun je door op Items herschikken in je Items sectie te klikken de volgorde van je items aanpassen. Als je meer dan alleen de eerste pagina van je items wilt aanpassen, moet je op Meer items klikken tot je al je items ziet. Klik daarna op Items herschikken.

Klik op herschikmodus verlaten om je wijzigingen op te slaan.

Wanneer je listings vernieuwt, komen ze op de plek te staan waar je ze het laatst hebt neergezet.

Let op: Je kunt ook onderweg, met behulp van de Verkoop op Etsy app voor iOS en Android je items herschikken. Ga naar Shopinstellingen > Shop herschikken.

Social media

Voeg naast Op de rest van het internet, links naar je Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, blog, of website toe. Iedereen die de homepage van je shop bezoekt, kan op deze links klikken.

Shopbeleid

Informatie over verzending, betalingen, retouren en ruilingen, je privacybeleid en veelgestelde vragen wijzigen. Meer over shopbeleid.