Direct factureren met PayPal

Je kunt je koper vanuit je PayPal account een factuur sturen. Onthoud dat transacties die op Etsy worden begonnen, ook op Etsy moeten worden afgerond.

Zo maak je in PayPal een factuur voor je transactie:

1) Ga naar PayPal.com en log in op je account.

2.) Selecteer Factuur aanmaken.

Houd er rekening mee dat je voor de PayPal factuur wat informatie moet verzamelen. Je kunt de volgende gegevens vinden op de Etsy factuurpagina onder Shopmanager > Bestellingen & Verzending:

• E-mailadres van koper

• Aantal items

• Etsy transactie-ID-nummer (voor het veld "Item ID" in PayPal)

• Aanduiding of korte omschrijving van item

• Prijs van het item

• Verzendkosten

Nadat je een factuur hebt aangemaakt, wordt er naar je koper een e-mail verzonden met daarin een link naar PayPal om de betaling te voltooien.

Opmerking: Voor internationale verkopers die een voor hun land gelokaliseerde versie van PayPal gebruiken (zoals PayPal.co.uk voor het Verenigd Koninkrijk), kunnen de stappen enigszins verschillen. Ga voor meer informatie naar PayPal's Help Center.