Shoppen met de Etsy-app

Met de Etsy-app kun je onderweg Etsy doorzoeken, unieke items ontdekken en aankopen doen.

Tijdens het shoppen op Etsy zul je merken dat de app dezelfde functies heeft die je in je browser ziet.

Huis

Hier zie je een aantal recente items die je hebt bekeken en favoriet hebt gemaakt, samen met een aantal aanbevelingen.

• Onze keuzes voor jou: Dit gedeelte laat de shops en items zijn die jij misschien leuk vindt, op basis van jouw favorieten en items waarnaar jij recent hebt gezocht.
  • Recentelijk bekeken: Dit zijn de producten die je recentelijk bekeken hebt.
  • Recent als favoriet gekozen: Deze sectie laat zie welke items jij recent als favoriet gekozen hebt.
  • Aanbevelingen gebaseerd op: Dit zijn aanbevelingen voor items die jij wellicht leuk vindt, op basis van jouw eerdere browse- en shopactiviteit.

Favorieten

In de sectie Favorieten zie je drie verschillende tabs:

•  Items: Dit is een lijst met al jouw favoriete items.
  • Shops: Dit is een lijst van shops die jij als favoriet gekozen hebt.
  • Zoekopdrachten: Dit zijn jouw recente zoekopdrachten. Je kunt zoektermen als favoriet opslaan, zodat je er bij toekomstige zoekacties snel bij kunt.

Updates

Je ziet een update wanneer een item dat je als favoriet gekozen hebt in de sale is, wanneer een shop die je als favoriet gekozen hebt een sale heeft, of wanneer een shop die je als favoriet gekozen hebt de voorraad heeft aangevuld of nieuwe items aan hun inventaris heeft toegevoegd.

Jij

Hier zie je jouw Profiel, Berichten, Notificaties, Aankopen & Recensies, en Instellingen.

• Profiel: Je kunt je openbare profielpagina bekijken en wijzigen. Tik op wijzigen om een profielfoto te uploaden, je locatie te wijzigen, je verjaardag toe te voegen of je biografie in te vullen.
  • Berichten: Dit is Etsy's Berichtensysteem. Stuur een bericht of lees berichten van andere Etsy members.
  • Aankopen & Recensies: Hier zijn al jouw Etsy-aankopen te vinden. Ook kun je hier recensies achterlaten voor items die je hebt gekocht.
  • Instellingen: Beheer jouw push-notificaties, privacyinstellingen, jouw taal en valuta, en meld je af van jouw account.

Zoeken

Type een zoekopdracht in voor items of bekijk de categorieën. Lees meer over Etsy's zoekfunctie.

Winkelwagen

Bekijk items die je aan jouw winkelwagen hebt toegevoegd en doe aankopen direct vanuit de app.