Shoptitel aanpassen

Je shoptitel is een kort tekstje dat je kunt gebruiken om je shop te omschrijven.

• Je shoptitel mag maximaal 55 tekens bevatten.

• Deze is rechts onder de naam van je shop te zien op de hoofdpagina van je shop.

• Veel verkopers maken er een tag line of een een slogan van, of vertellen wat ze verkopen.

Shoptitel toevoegen of aanpassen

Ga naar Shopmanager en klik op het potloodicoontje naast je shopnaam onder Verkoopkanalen. Klik rechts onder je shopnaam op Voeg een shoptitel toe. Beschrijf je shop in één zin of pas hem aan als je al een titel hebt.

Je titel is één van de aspecten van je shop die je kunt gebruiken om je zoekmachineoptimalisatie te beïnvloeden (SEO). Bij het toevoegen of aanpassen van een shoptitel kun je zien hoe het er in de zoekresultaten van Google zal uitzien.

Lees meer over SEO.

Als je shop nog niet open is, kun je je shoptitel nog niet aanpassen. Lees meer over het opstarten van je shop.