Aanbieden van cadeauverpakkingen

Je kunt klanten voor een extra tarief een cadeauverpakking aanbieden. Als je hiervoor kiest, hebben kopers hebben ook de mogelijkheid om gratis een boodschap aan hun bestelling toe te voegen.

De optie cadeauverpakking in jouw shop aanzetten

1. Ga naar Shopmanager > Instellingen > Opties
  2. Ga naar de sectie Bied cadeauverpakking aan
  3. Selecteer Aanzetten

Prijs instellen

Na het aanzetten kun je voor iedere bestelling de prijs voor de cadeauverpakking instellen.

Deze kosten worden op elke bestelling toegepast, niet op elk item in de bestelling.

Opmerking: Als je gebruikmaakt van deze tool, kun je geen gratis cadeauverpakkingen aanbieden.

Je cadeauverpakking beschrijven en een foto uploaden

Geef specifieke informatie over je cadeauverpakking. Vermeld details over de manier waarop het item wordt verpakt of dat er instructies zijn die van belang zijn voor de koper.

Upload ook zeker een foto om klanten een indruk te geven van de cadeauverpakking die je aanbiedt.

Sales tax

In de VS kan de sales tax-regelgeving voor het aanbieden van cadeauverpakkingen per staat verschillen. Check de lokale sales tax-wetgeving om te kijken of die op jou van toepassing is.

Als je sales tax moet berekenen voor cadeauverpakkingen, volg je deze stappen:

1. Ga naar Financiën > Betaalinstellingen > Sales tax
  2. Pas je sales tax-instelling aan per staat, postcodegebied of specifieke postcodes
  3. Selecteer het vakje onder Toepassen op cadeauverpakking?
  4. Klik op Opslaan

Een bericht bij een cadeau toevoegen

Naast het aanbieden van een cadeauverpakking, heb je de mogelijkheid om gratis een boodschap aan de bestelling van je koper toe te voegen. Je klant kan dit bij het afrekenen selecteren.

Je print deze boodschap uit en voegt deze aan je bestelling toe.

De boodschap bestaat uit:

• Het persoonlijke bericht van de koper
  • Je shopnaam
  • Het gekochte item