Een spreadsheet van je verkochte transacties downloaden

Je kunt een bestand met je transacties als een spreadsheet CSV-bestand downloaden.

1. Meld je aan en ga naar Shopmanager > Instellingen > Opties > Gegevens Downloaden.
  2. Gebruik het dropdownmenu om de CSV soort te selecteren.
  3. Selecteer een maand, en een jaar. Mocht je het hele jaar willen downloaden, selecteer je geen Maand. Dan selecteer je alleen een Jaar.
  4. Klik op Bestellingen als CSV-bestand downloaden om het bestand op je computer op te slaan.

In dit spreadsheet vind je een lijst met al je bestellingen, inclusief:

• Betaalmethode

• Prijs van het item

• Titel van het item

Verder mag je een apart CSV-bestand met al je activiteiten binnen Etsy Payments van het afgelopen jaar downloaden.

Je kunt CSV-bestanden met de meeste spreadsheet toepassingen openen, inclusief Excel, Numbers en Google Spreadsheets.

Lees meer over het downloaden van je actieve listing info.

Voor tips over het bijhouden van je inkomsten en uitgaven lees je dit artikel in het Verkopershandboek

Als je in de VS of het VK woont en bij je Etsy-account gebruikmaakt van QuickBooks Self-Employed, kun je deze gegevens ook hier bekijken en exporteren: https://selfemployed.intuit.com/etsy?utm_source=etsy&utm_medium=web&utm_content=helpUS&cid=par_etsy_US_helpUSQBSE