Shopmanager

We hebben Shopmanager gelanceerd, een nieuwe feature waarin al je verkooptools op een plek staan. We willen het je hiermee makkelijker maken om al je Etsy tools te vinden, zorgen dat je minder lang online zit, en je meer tijd hebt voor de rest van je onderneming.

Zo kom je bij je belangrijkste tools:

Bestemming Hoe kom je daar
Je openbare shop Selecteer Etsy onder Verkoopkanalen linksonderaan.
Shop aanpassen Selecteer het potloodicoontje naast je shopnaam, onder Verkoopkanalen
Een listing toevoegen Listings > Listing toevoegen (rechtsboven)
Etsy factuur Financiën > Jouw factuur
Betaalrekening Financiën > Betaalrekening
Betaalmethodes, valuta, sales tax, en adresinstellingen Financiën > Betaalinstellingen
Shopping engine ads Instellingen > Shopping engine advertenties
Vakantiemodus Instellingen > Opties > Vakantiemodus
Verzendprofielen, pakketvoorkeuren, tarieven en upgrades Instellingen > Verzendinstellingen
Verzendlabels Bestellingen > Bekijk verzendlabels (linksboven)
Beheer je productiepartners Instellingen > Productiepartners
Verdien gratis listings Hier kan je naar die pagina.
Recensies Ga naar je openbare shop door je shopnaam aan te klikken onder Verkoopkanalen links. Klik daarna op Recensies of scroll omlaag naar de sectie Recensies.
Etsy Marketplace Selecteer Shopmanager linksboven en kies Etsy Marketplace.
Uitloggen Selecteer je naam linksonder en kies Uitloggen.

Wat is er nieuw?

• Een zoekbalk linksbovenaan kan je gebruiken om je listings, bestellingen, Berichten en Help artikelen, te doorzoeken, en de items die op Etsy te koop staan, onder de Etsy Platform tab.

• Een pijl linksonder om Shopmanager in te klappen.

• Een snelle manier om bij Teams te komen. Bezoek Community & Help > Teams.

Het vernieuwde dashboard

Naast de vernieuwde navigatie, zul je wanneer je voor het eerst je Shopmanager bezoekt een aantal nieuwe features op het Dashboard van je shop zien.

Shopadviseur

Deze tool vertelt het je als direct even ergens naar moet kijken, zoals een listing die op het punt staat te verlopen, een nieuwe zaak, een factuur die te laat betaald is, of een nieuwe zaak. We geven je ook relevante educatieve en andere informatie die je zullen helpen om je onderneming efficiënter en effectiever te runnen.

Recente activiteit

Deze feed laat je recente shop- en listingfavorieten, ontvangen bestellingen en nieuwe recensies zien. Je kunt je feed filteren zodat deze de voor jou relevante info laat zien.

Zoekfunctie

Met de zoekbalk van de Shopmanager kun je snel de inhoud van je shop - je listings, bestellingen, berichten, etc. - en het Etsy platform doorzoeken.

Verkoopkanalen

Als je naast je Etsy shop op Pattern, of het nieuw aangekondigde Etsy Studio verkoopt, zijn al deze kanalen via deze sectie toegankelijk.