Je listinginformatie downloaden

Ga als volgt te werk om je listinggegevens te downloaden:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Jij en daarna op Shopmanager.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Opties.
  5. Klik op Download gegevens.
  6. Klik opDownload CSV om het bestand op je computer te zetten.

Je kunt ook je maandelijkse facturen en bestelgeschiedenis als CSV-bestanden downloaden.

Welke gegevens staan in mijn listing CSV-bestand?

Het CSV-bestand met listinggegevens bevat de volgende informatie voor je actieve listings:

• Titel
  • Beschrijving
  • Prijs
  • Valutacode
  • Aantal
  • Tags
  • Materialen
  • Afbeelding URL's
  • SKU-nummers (als je deze aan je listings hebt toegevoegd)

Het CSV-formaat kan in de meeste spreadsheettoepassingen worden geïmporteerd, waaronder Excel, Numbers en Google Spreadsheets.