Een domein beheren met Hover

Hover is een domeinprovider die het volledige recordbeheer voor je domein uitvoert. Zo kun je een domein eenvoudig overzetten, beheren en aan een website naar keuze koppelen. Hover is een uitstekende optie als je:

• over een domein beschikt dat geen DNS record management biedt.

• je domein hebt geregistreerd op Pattern en het op een andere website wilt gebruiken.

• wilt dat Hover je domeinrecords host en beheert.

Opmerking: Een onlangs aangeschaft domein kan binnen 60 dagen na aankoop niet naar een andere provider worden overgezet. De wachtperiode is een regel die is ingesteld door ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).

Overzetten naar Hover

1. Om te beginnen ga je naar het gedeelte Transfer op de website van Hover.
  2. In het veld Transfer vul je je domein in. Klik vervolgens op de pijl rechts op de pagina.
  3. Als je domein beschikbaar is voor overdracht, wordt het onder aan de pagina weergegeven met het e-mailadres dat aan het domein gekoppeld is.
  4. Klik op de icoon Send approval email. Je ontvangt dan een e-mail van Hover met de vervolgstappen. Zie je de e-mail niet in je inbox? Controleer dan je junk/spamfolder.
  5. Klik op de link in de e-mail om te bevestigen dat je je domein naar Hover wilt overzetten. Zodra je dit hebt gedaan, word je gevraagd een Hover account aan te maken.
  6. Na het aanmaken van je account log je in bij Hover.com waar je naar je domeinbeheerpagina wordt geleid.

Aan Pattern koppelen

1. Meld je aan bij Hoveren ga naar je domeinbeheerpagina.
  2. Klik op de tab Connect op de beheerpagina. Je ziet een lijst van websites waar je kunt koppelen.
  3. Scroll omlaag naar het Pattern by Etsy logo, en klik vervolgens op Get started.
  4. Nadat je je subdomein van voorkeur hebt gekozen, ga je naar je Pattern Dashboard en vul je je in het veld Connect je volledige domein in.
  5. Klik op Connect.

Als het koppelen niet lukt, neem je contact op met Hover Support.