Een Shopaankondiging toevoegen

Je shopaankondiging verschijnt onder de listings op de homepage van je shop. Je kunt je aankondiging aanpassen om klanten te attenderen op belangrijke informatie zoals een sale of dat je op vakantie bent.

Je shopaankondiging toevoegen of aanpassen:

1. Op Etsy.com, klik je op Shopmanager.
  2. Klik op het potloodicoontje naast je shopnaam onder Verkoopkanalen.
  3. Scroll omlaag onder je listing naar de sectie Aankondiging.
  4. Klik op Shopaankondiging toevoegen of Aanpassen.
  5. Voeg je aankondiging toe.
  6. Klik op Opslaan.

We raden je aan om je aankondiging kort en bondig te houden. Je kunt meer gedetailleerde informatie toevoegen aan je Over de Shop-sectie, openbare profiel, shopbeleid en itembeschrijvingen.

Als je shop nog niet open is, kun je de shopaankondiging nog niet toevoegen, dit kan pas zodra je je shopt opent. Lees meer over het opstarten van je shop.