Shop Dashboard

Voor verkopers met een open shop is het dashboard een handige manier om snel alle belangrijke informatie over de shop op één locatie te zien.

Meld je aan en klik op Shopmanager  voor toegang tot je dashboard.

Als je Etsy Payments accepteert, zie je rechtsboven het bedrag dat klaar staat om op je bankrekening gestort te worden. Klik op dit bedrag om naar je betaalrekening te gaan.

Secties Shop Dashboard

Shopadviseur

Deze tool vertelt het je als direct even ergens naar moet kijken, zoals een listing die op het punt staat te verlopen, een factuur die te laat betaald is, of een nieuwe zaak. We geven je ook tijdige en relevante educatieve en andere informatie die je zullen helpen om je onderneming efficiënter en effectiever te runnen.

Recente activiteit

Deze feed laat je recente shop- en listingfavorieten, ontvangen bestellingen en nieuwe recensies zien. Je kunt je feed filteren zodat deze alleen specifieke soorten informatie laat zien.

Openstaande en onbetaalde bestellingen

Klik me rechts op deze getallen om naar je bestellingenpagina te gaan.

Listings

Bekijk hoeveel listings je in je shop hebt. Klik met rechts op het listingnummer om naar Shopmanager > Listings te gaan.

Overzicht statistieken

Hier zie je statistieken over je views, bezoeken, bestellingen en omzet. Als je meer dan een verkoopkanaal hebt, kan je er voor kiezen om een andere periode of verkoopkanaal in de dropdownmenu's te selecteren.

Klik op Bekijk gedetailleerde statistieken om meer gegevens te zien.