Aanpassen en weergeven van informatie over productiepartners

Etsy staat het verkopers toe om verantwoorde relaties op te bouwen met productiepartners die verkopers kunnen helpen bij het maken van de items die ze ontworpen hebben.

Niet alle verkopers hebben hulp nodig bij de productie, maar hier volgen enkele redenen waarom dat wel het geval zou kunnen zijn.

Misschien beschik je niet over de technische kennis of apparatuur om je items te maken. Of misschien zit je shop in de lift en heb je hulp nodig om aan de grote vraag te voldoen. Als je ervoor kiest om met een partner samen te werken, moet je je houden ons ons Beleid Handgemaakte Items, en bij alle relevante listings je productiepartners vermelden.

Opmerking: Op de Verkoop op Etsy app, kunnen productiepartners alleen worden gewijzigd tijdens het toevoegen of wijzigen van een listing. Je kunt ook naar Etsy.com gaan via de webbrowser van je apparaat.

Productiepartner toevoegen

• Bij het toevoegen of wijzingen van een listing, zie je een sectie voor Productiepartners.

• In je Listings-sectie van je Shopmanager, selecteer je minstens één listing en kies je (Meedere) Acties > Productiepartners.

Selecteer Nieuwe productiepartner toevoegen en vul een formulier in om Etsy en het platform te informeren over je samenwerking. (Alleen de informatie die niet als Privé is aangemerkt, wordt openbaar gedeeld in je shop.)

1. Naast Productiepartner vul je de bedrijfsnaam van je partner in. Als je deze naam niet openbaar wilt maken, moet je deze toch met Etsy delen. Je kunt er dan vervolgens voor kiezen om de naam privé te houden in je listings en je Over de shop-sectie. Er verschijnt dan een veld waarin je een titel kunt invullen die je productiepartner omschrijft. Dit is voor iedereen zichtbaar.
  2. Vul de stad, staat, provincie etc. van je partner in. Tijdens het typen selecteer je van de lijst die verschijnt.
  3. In het veld Info productiepartner leg je uit hoe je samenwerking eruit ziet. Je kunt informatie toevoegen over de services die je productiepartner aan je verleent, waarom je voor deze productiepartner hebt gekozen en waarom je graag met hen werkt.
  4. De antwoorden die je in de Over je samenwerking dropdown menu's selecteert zijn uitsluitend bedoeld voor intern gebruik door Etsy. Deze zijn niet te zien op de openbare pagina's van je shop.
  5. Kijk hoe dit eruit ziet in je Over de shop-sectie, als je hierover beschikt. De naam of de beschrijvende titel van je partner wordt weergegeven, zijn of haar locatie en je Over je samenwerking-beschrijving.

Opmerking: Deze beschrijving verschijnt niet bij gekoppelde listings, maar de locatie van je partner, en de naam of beschrijvende titel wel.

Een productiepartner van je listing(s) verwijderen

Deselecteer de partner tijdens het wijzigen van een listing.

Of selecteer in je Listings iedere listing afzonderlijk en kies voor Meer Acties > Productiepartners. Deselecteer de partner en kies voor updaten.

Productiepartner wijzigen

Wijzig of verwijder je productiepartner via Shopmanager > Shopinstellingen > Productiepartners en klik op Wijzigen of X aan de rechterkant.

Je kunt rechts naast de partner ook kiezen voor Wijzigen tijdens het aanpassen van een listing of in je Listingsmanager onder (Meerdere) Acties > Productiepartners.

Opmerking: Deze wijzigingen worden automatisch weergegeven bij alle gekoppelde listings.