Bewaarde snippets voor Berichten

Bewaarde snippets helpen je snel op je berichten te reageren, omdat je tekst die je veel gebruikt voor later gebruik kan opslaan.

Om deze feature te kunnen gebruiken, zoek je bij het antwoorden op een bericht, rechtsonderaan het tekstveld naar de knop Bewaarde Snippets. Als je een nieuw bericht aanmaakt, verschijnt de knop rechtsboven. Als je op deze knop klikt krijg je een dropdown menu waarin je de huidige tekst kan bewaren (en dan heb je een 'snippet') en een naam kan geven.

Snippets opslaan, wijzigen en verwijderen

Typ de tekst die je wilt bewaren in en klik op het snippets icoon. Geef je snippet een naam en klik op Bewaar deze snippet. Je hoeft het bericht niet te versturen om de tekst te kunnen bewaren.

Zodra je een snippet opgeslagen hebt, zie je hem voortaan als optie voor toekomstige gesprekken.

Je kan de snippet wijzigen of verwijderen door op het pen icoontje of de prullenbak te klikken.

Een snippet aan je Bericht toevoegen

Als er al tekst in je huidige Bericht staat, plaats je je cursor waar je de snippet wilt neerzetten, en klik je in het dropdown menu op de snippet die je nodig hebt. Je ziet de snippet op de door jouw gekozen plek verschijnen. Je kunt de tekst nog aanpassen.

Je kunt in totaal 10 snippets opslaan. Je kunt er altijd een die je niet gebruikt verwijderen om ruimte te maken voor een nieuwe.

Hou je Berichten persoonlijk

Met snippets kan je veel voorkomende vragen beantwoorden, maar het is wel belangrijk om persoonlijk te blijven.

Snippets zijn niet bedoeld voor massa-communicatie. Het te snel versturen van teveel berichten kan automatisch je berichten uitschakelen. Bekijk voor meer informatie ons beleid.