Opgeslagen reacties in antwoorden gebruiken

Een bericht van een koper beantwoorden met een vooraf geschreven antwoord:

1. Plaats je cursor in het berichttekstvak op de plek waar je je antwoord wilt toevoegen.
  2. Klik op Opgeslagen reacties onder het tekstvak, of kies een van de vaak gebruikte antwoorden die daar getoond worden.
  3. Klik op een categorie (zoals Verzending of Bestellingen) om de antwoorden in die categorie te bekijken.
  4. Klik op het antwoord dat je aan het bericht wilt toevoegen.
  5. Vul aan de placeholdertekst (zoals ‘[link]’ of ‘[time]’) de noodzakelijke informatie toe.
  6. Klik op Verstuur.

Wat zijn Opgeslagen reacties?

Opgeslagen reacties zijn vooraf geschreven antwoorden. Je kunt deze gebruiken om te antwoorden als een koper een vraag of commentaar stuurt dat je regelmatig ontvangt. In plaats van iedere keer een volledig antwoord in te typen, kun je ervoor kiezen een opgeslagen bericht in je bibliotheek opnieuw te gebruiken.

We hebben enkele standaard antwoorden op populaire vragen geschreven en deze in categorieën geplaatst in je bibliotheek met opgeslagen reacties. Je kunt een van deze antwoorden kiezen, maar ook je eigen antwoorden en categorieën aanmaken en bewerken.

Hoe maak ik een Opgeslagen reactie aan?

Om een nieuwe opgeslagen reactie aan te maken begin je met het bekijken van een bericht uit de Inbox op je Berichtenpagina.

1. Klik op Opgeslagen reacties onder het Berichtentekstvak.
  2. Op de Opgeslagen berichten-pagina klik je op Nieuwe toevoegen.
  3. Klik op Opgeslagen reactie.
  4. Typ een titel voor het antwoord in het tekstvak Titel.
  5. Typ het antwoord in het tekstvak Bericht.
  6. Kies een Categorie in het dropdown-menu of Maak een nieuwe categorie aan.
  7. Klik op Opslaan.

Je hoeft het antwoord dat je hebt aangemaakt niet te versturen.

Houd je berichten persoonlijk

Met opgeslagen snippets kun je veel voorkomende vragen beantwoorden, maar het is wel belangrijk om persoonlijk te blijven.

Opgeslagen snippets zijn niet bedoeld voor massa-communicatie. Het te snel versturen van teveel berichten kan automatisch je berichten uitschakelen. Bekijk voor meer informatie ons beleid.