Je locatie toevoegen om in lokale zoekopdrachten te verschijnen

Door een locatie aan je profiel toe te voegen zorg je dat je shop ook in lokale zoekopdrachten verschijnt.

Je shoplocatie veranderen

1. Ga naar Shopmanager en klik op het potloodicoontje naast je shopnaam onder Verkoopkanalen.
  2. Kies ervoor om je locatie bovenaan te wijzigen, onder je shoptitel.
  3. Tijdens het typen van je locatie verschijnt er een lijst met suggesties. Zorg dat je een keuze uit deze lijst maakt.

Als je exacte locatie niet in het dropdownmenu staat, kies je de stad die het dichtst bij jou in de buurt ligt.

De locatie op je openbare profiel op Etsy updaten

Je moet misschien ook je locatie op je Etsy profiel updaten.

1. Ga naar Shopmanager en selecteer helemaal links onderaan Je profiel.
  2. In het veld Stad vul je je locatie in. Als je locatie niet wordt vermeld, kies je de stad die het dichtst bij jou in de buurt ligt.
  3. Klik wanneer je klaar bent onder aan de pagina op Opslaan.

Let op: Bij je listings zien kopers bij jou in de buurt mogelijk je adres zonder het land. Ter verduidelijking, kopers in Nederland zien bij locatie mogelijk "Den Haag, Den Haag" in plaats van "Den Haag, Nederland" staan, maar kopers buiten Nederland zien "Den Haag, Nederland".