De items in je shop organiseren

Een doordachte organisatie van de volgorde van de items in je shop is een geweldige manier om shoppers te verleiden je producten te doorzoeken. Net als als in een fysieke shop, kan de manier waarop je producten zijn georganiseerd in je Etsy shop een geweldige indruk geven van je merk.

Tips voor het organiseren van de producten in je shop:

• Zorg voor samenhang in je beelden en stijl.
  • Update de organisatie per seizoen om shoppingtrends te weerspiegelen.
  • Zorg voor een goed gevulde shop om een karige uitstraling te voorkomen.
  • Gebruik voor ieder product de beste thumbnail

De items in je shop herschikken:

1. Op Etsy.com, klik je op Shopmanager.
  2. Klik op het potloodicoontje naast je shopnaam onder Verkoopkanalen.
  3. Klik op Items herschikken.
  4. Versleep je items in de volgorde waarop jij wilt dat ze verschijnen.
  5. Klik op Herschikmodus verlaten.

Om listings naar een andere pagina te verplaatsen, klik je op het Verplaats naar pagina dropdown menu bij de individuele listing.

Als listings vernieuwd worden, gaan ze terug naar hun custom locatie. Nieuwe listings gaan naar de bovenkant van je shop.

Het kan tot 10 minuten duren voordat de herschikking van je listings ook op je openbare shop homepage te zien is.