Je listings vernieuwen

Als je een listing vernieuwt, krijgt deze een nieuwe listingdatumen een nieuwe verloopdatum (4 maanden nadat je de listing vernieuwd hebt). Klik hier op een van de manieren om je listings te vernieuwen of te verbergen:

Vernieuw een actieve listing Vernieuw een verlopen listing Een verkocht item vernieuwen Een verkocht item verbergen
Vernieuw listings voordat ze verlopen. Listings verlopen na 4 maanden. Vernieuw een item om het weer te verkopen. Verberg je verkochte items.

Bij het vernieuwen van een listing:

• De listing behoudt zijn bewonderaars en het aantal keren dat deze bekeken is.

• Voor elke vernieuwde listing zie je $0.20 USD aan listingkosten op je Betaalrekening.

Een actieve listing vernieuwen

Je kunt een actieve listing op twee manieren vernieuwen:

Via de Listings-sectie van je Shopmanager

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op  Listings.
  4. Vink het item aan dat je wilt vernieuwen.
  5. Scroll naar boven en klik op de knop Vernieuwen.

Selecteer Vernieuwen in het tandwielmenu van het item dat je wilt vernieuwen.

Op een listingpagina

1.) Als je aangemeld bent zie je bovenaan de listingpagina een set listinggereedschappen.

5) Klik op vernieuwen.

Let op: Deze links zijn alleen zichtbaar voor jou als shopeigenaar als je aangemeld bent.

Terug naar boven

Een verlopen listing vernieuwen

Als een item is verlopen, kun je het handmatig vernieuwen via je Shopmanager. Je kunt er ook voor kiezen om je listings automatisch te vernieuwen.

Vernieuwen via je Shopmanager:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op  Listings.
  4. Klik op  Verlopen.
  5. Vink het item of de items die je wilt vernieuwen aan.
  6. Klik op Vernieuwen.
  7. Controleer je selecties en klik op Vernieuwen.

Om je verlopen listing te wijzigen voordat je deze vernieuwt, klik je op de thumbnailfoto of kies je Wijzigen in het tandwielmenu.

Listings automatisch vernieuwen

Je kunt kiezen of je je listings automatisch wilt vernieuwen of niet. Je kun dit voor al je listings, of slechts een select aantal doen.

Je ziet de optie om je instellingen voor het vernieuwen te wijzingen bij:

Een listing toevoegen of aanpassen

Scroll naar het einde van de sectie Listinggegevens en zoek naar Vernieuwingsopties.

Een verlopen listing vernieuwen****

Je ziet deze optie bij het handmatig vernieuwen van een listing. Als je nieuwe listings in je shop automatisch wilt vernieuwen, vink je Deze listings automatisch vernieuwen aan in het vernieuwingsvenster.

Let op: In dit scherm is de optie om de hoeveelheid te vernieuwen niet beschikbaar als dit voor een listing varieert. Om aanpassingen te doen, moet je iedere individuele listing handmatig wijzigen.

Meerdere listings selecteren

Vink alle listings die je wilt beheren aan en klik op Opties voor wijzigen. In het dropdown menu, selecteer je Vernieuwingsopties beheren en daarna Automatisch.

Let op: Als je shop in de Vakantiemodus staat, blijven listings die op automatisch vernieuwen staan dat ook gewoon doen.

Verloopdata van listings bekijken

1.) Ga naar Shopmanager > Listings en selecteer Actief. De verloopdatum wordt bij elk item weergegeven.

2.) Gebruik de sorteertool om op verloopdatum te sorteren.

Als je items hebt die binnen zeven dagen verlopen, kun je ook per e-mail een herinnering ontvangen:

1.) Ga naar Jij > Accountinstellingen > E-mails.

2.) Vink het vakje aan naast "Stuur me een e-mail als mijn listings bijna verlopen.

3.) Scroll omlaag en vergeet niet om je wijzigingen op te slaan.

Terug naar boven

Een verkocht item vernieuwen

Als je een item hebt verkocht, kun je dit vernieuwen om het weer te verkopen.

Verkocht item vernieuwen

1.) Ga naar Shopmanager > Bestellingen & Verzending.

2.) Klik op het kleine tandwiel naast de titel van het item.

3.) Klik op Vernieuwen.

De vernieuwde listing behoudt zijn URL (webadres), aantal views en alle bewonderaars. Alle shoppers die het item als favoriet gekozen hadden, kunnen het nog steeds terugvinden.

Als de hoeveelheid van je verkochte listings varieert, zal de hoeveelheid van alle variaties bij het vernieuwen op '1' gezet worden.

Meerdere verkochte listings tegelijk vernieuwen

1.) Ga naar Shopmanager > Listings.

2.) Filter rechts op Verkocht.

3.) Vink alle items die je wilt vernieuwen aan en klik op Vernieuwen, of wijzig ze afzonderlijk voor je ze weer in je shop zet.

_Opmerking: Als je een item verkocht hebt en je een soortgelijk item in je shop wilt plaatsen, kun je de verkochte listing kopiëren._

Terug naar boven

Verkochte listngs verbergen

Als verkoper kun je je verkochte listings-pagina verbergen in je shop.

1.) Ga naar Shopmanager > Instellingen > Opties.

2.) Ga naar de verkochte listings-sectie onder aan de pagina.

Je kunt de pagina nog steeds zien, maar kopers kunnen niet meer op de link "aantal verkopen" op je homepage klikken.

Let op: Je kunt het aantal verkopen op je shop homepage niet verbergen.

Terug naar boven