Een ontbrekende listing vinden

Snel antwoord

Om de status van je listing te checken ga je naar Shopmanager, navigeer je naar Listings, en kijk je vervolgens onder Listingstatus.

Dit zijn de meest voorkomende redenen waarom een itemlisting uit je shop kan "verdwijnen":

Je listing is verlopen

Houd in gedachten dat een listing vier maanden actief blijft. Als de listing in deze periode niet verkocht wordt, en niet is ingesteld op automatisch vernieuwen, verloopt deze.

Je verlopen listing vinden:

1. Ga naar Shopmanager en dan naar Listings.
  2. Selecteer Verlopen onder Listingstatus.

Als je een nieuw item plaatst, wordt het standaard ingesteld op automatisch vernieuwen. Je kunt ook kiezen voor Handmatig als instelling bij vernieuwen bij het aanmaken, bewerken of vernieuwen van een listing, of meerdere listings selecteren en Opties voor wijzigen kiezen.

The 'Renewal options' section of the listing process where you can choose between 'automatic'and 'manual' renewals when your listing expires

De vernieuwingsopties zoals getoond in het listingproces

Lees meer over het vernieuwen van verlopen listings.

Je listing was gedeactiveerd

Controleer je inactieve items:

1. Ga naar Shopmanager en dan naar Listings.
  2. Selecteer Inactief onder Listingstatus.

Het item is uitverkocht

Kijken of je item verkocht is:

1. Ga naar Shopmanager.
  2. Ga naar Bestellingen & Verzending.

Lees meer over het vernieuwen van verkochte listings.

Etsy heeft de listing misschien verwijderd vanwege het schenden van het sitebeleid

Controleer je e-mailinbox op een bericht van Etsy. Neem vervolgens voor hulp contact op met Etsy door te klikken op de link onder aan deze pagina.