Afmelden van Etsy E-mails

Als je geen e-mails van Etsy meer wilt ontvangen, dan kun je je afmelden via je Accountinstellingen.

Afmelden van Etsy E-mails:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op het Jouw account icoon.
  3. Klik op Accountinstellingen.
  4. Klik op de tab E-mails.
  5. Onder Jouw abonnementen, kun je kiezen voor welke e-mails je je wilt afmelden. Klik op Deselecteer alles om je voor alle e-mails af te melden.
  6. Klik op Instellingen opslaan.

Het kan zijn dat je nog steeds verplichte e-mails van Etsy ontvangt, bijvoorbeeld een factuur bij de aankoop van een item of updates van onze Gebruiksvoorwaarden.

Je kunt je met behulp van dezelfde stappen weer aanmelden voor Etsy E-mails.

Als je geen e-mails van Etsy meer wilt ontvangen, dan kun je je afmelden via je Accountinstellingen.

Het kan zijn dat je nog steeds verplichte e-mails van Etsy ontvangt, bijvoorbeeld een factuur bij de aankoop van een item of updates van onze Gebruiksvoorwaarden.