Wat zijn integraties voor Etsy Shops?

De integraties die worden uitgelicht in de Integraties tab van Shopmanager zijn tools van derden die worden gekoppeld aan je Etsy account en je kunnen helpen bij het verbeteren van je shop.

De integraties bekijken die je aan je Etsy shop kunt toevoegen:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Integraties.
  4. Bekijk de integraties die je aan je Etsy shop kunt koppelen.

Een integratie aan je shop koppelen

Zo koppel je een integratie aan je shop:

1. Klik op de integratie van jouw keuze.
  2. Klik op de integratiepagina op Lees meer om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.
  3. Maak een account aan op de website van de ontwikkelaar en volg de stappen om de integratie aan je Etsy shop te koppelen.

Let op: Lees de informatie van de ontwikkelaar over de integratie voordat je deze aan je shop koppelt. Misschien moet je instemmen met de algemene voorwaarden voor het gebruik van een integratie. Het kan ook zijn dat je voor het gebruik van sommige integraties moet betalen.

Een integratie ontkoppelen

Zo ontkoppel je een integratie die je aan je shop hebt gekoppeld:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Integraties.
  4. Klik op Beheren.
  5. Klik op Ontkoppelen naast de integratie die je wilt verwijderen.
  6. Klik op Ja.

Als je een integratie ontkoppelt, verwijder je per direct de toegang van externe ontwikkelaars tot je Etsy gegevens. Het kan echter zijn dat ze gegevens die ze al hebben blijven bewaren. Als je een integratie ontkoppelt, wordt je account bij de externe dienstverlener niet verwijderd. Om je account volledig te verwijderen, neem je direct contact op met de ontwikkelaar.

Waarom wordt een integratie die ik gebruik niet weergegeven op de Beheerpagina?

De Beheerpagina toont alleen integraties die een actieve verbinding hebben met je Etsy account via Etsy’s API. Integraties die je nog niet aan Etsy hebt gekoppeld of waarvoor de toegang tot Etsy's API is geblokkeerd, zie je misschien niet. Neem direct contact op met de externe ontwikkelaar voor meer informatie over jouw situatie of neem bij eventuele andere vragen contact op met Etsy.

Wil je een integratie met de Etsy API ontwikkelen?

Lees meer over het ontwikkelen van integraties met Etsy.