Je identiteit voor Etsy Payments controleren

Als je Etsy Payments gaat gebruiken, moeten we je identiteit controleren. Dit helpt Etsy om zowel jou als de algehele veiligheid van het platform te beschermen.

Als we je identiteit niet kunnen verifiëren aan de hand van de informatie die je aan ons hebt verstrekt bij je aanmelding voor Etsy Payments, vragen we je om aanvullende informatie om je identiteit te bevestigen.

Je identiteit voor Etsy Payments controleren

Controleer eerst of je alle persoonlijke en financiële informatie voor je Etsy Betaalrekening hebt ingevuld. Je informatie controleren:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Financiën.
  4. Klik op Betalingsinstellingen.
  5. Onder Betalingen, klik je op Update naast Bankgegevens. Controleer of je bankgegevens correct zijn en klik op Nieuwe gegevens opslaan.
  6. Klik op Adres en controleer of je adres klopt.

Maak vervolgens een scan of foto van je officiële ID. Dit kan een van de volgende items zijn:

• een geldig rijbewijs
  • een geldige ID-kaart met foto
  • een geldig paspoort

De informatie op het document moet overeenkomen met de informatie die je bij het opzetten van je shop hebt verstrekt.

De kopie moet zijn voorzien van je naam, je geboortedatum en de vervaldatum. Als deze informatie achter op je ID staat, moet je een kopie van zowel de voor- als achterzijde van je document uploaden.

Controleer of de afbeelding(en) van je documenten duidelijk en leesbaar zijn. Zo niet, dan kan het zijn dat we je vragen een betere versie aan te leveren.

Upload vervolgens de afbeelding van je documenten.

Bevestig dan nogmaals de persoonlijke informatie van je betaalrekening en voeg een debit- of creditcard toe aan je shop, een vereiste voor de meeste Etsy shops:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Financiën.
  4. Klik op Betalingsinstellingen.
  5. Klik op Facturatie.

Dit maakt het voor ons mogelijk om zodra we je documentatie hebben goedgekeurd Etsy Payments in jouw shop aan te zetten.