Betalen met iDEAL

Ben je gevestigd in Nederland, dan kun je iDEAL gebruiken om je bestelling op Etsy te betalen. Betalen met iDEAL:

1. Op Etsy.com of in de Etsy app, klik je op je Winkelwagen.
  2. Onder Hoe je gaat betalen, kies je iDEAL.
  3. Klik op Naar betalen.
  4. Selecteer je bank.
  5. Log in bij je bank en volg de stappen om je bestelling af te rekenen.
  6. Nadat je je aankoop hebt bevestigd, keer je terug naar Etsy.com.

Ik kan de optie om te betalen met iDEAL niet zien bij het afrekenen

Controleer of je standaard valuta is ingesteld op Euro (EUR) en je standaard land op Nederland. Op je computer kunnen deze instellingen onder aan iedere Etsy.com pagina worden gewijzigd. In de Etsy app controleer je de regio-instellingen van je mobiele toestel. Lees meer het wijzigen van je regio-instellingen.

iDEAL is nog niet beschikbaar als betaalmethode voor Etsy Studio of als je gebruikmaakt van de optie "Koop het nu".

Ik heb via iDEAL betaald, maar het item bevindt zich nog steeds in mijn winkelwagen

Bij het afrekenen heb je misschien een stap overgeslagen op de website van je bank en ben je niet teruggekeerd naar Etsy om je bestelling af te ronden. We doen automatisch een restitutie als dit gebeurt en je ziet het binnen 5 werkdagen op je bankafschrift.

Als je klaar bent om je bestelling opnieuw te plaatsen:

1. Open Etsy.com in een andere internetbrowser. Lees met welke browsers Etsy het beste werkt.
  2. Ga naar jeWinkelwagen.
  3. Klik op Verwijderen naast het item in je winkelwagen.
  4. Voeg het item opnieuw toe.
  5. Ga naar betalen met iDEAL.
  6. Klik op Voltooi bestelling op de iDEAL-pagina van je bank om naar Etsy terug te keren na het autoriseren van je betaling.