Betalen met iDEAL

Ben je gevestigd in Nederland, dan kun je iDEAL gebruiken om je bestelling op Etsy te betalen. Betalen met iDEAL:

1. Op Etsy.com of in de Etsy-app, ga je naar jouw Winkelwagen.
  2. Onder Hoe je gaat betalen, kies je iDEAL.
  3. Selecteer naar betalen.
  4. Selecteer je bank.
  5. Log in bij je bank en volg de stappen om je bestelling af te rekenen.
  6. Nadat je je aankoop hebt bevestigd, keer je terug naar Etsy.com.

Ik zie de optie om te betalen met iDEAL bij het afrekenen niet staan

Controleer of je standaard valuta is ingesteld op Euro (EUR) en je standaard land op Nederland. Op je computer kunnen deze instellingen onder aan iedere pagina op Etsy.com worden gewijzigd. In de Etsy-app controleer je de regio-instellingen van je mobiele toestel. Lees meer het wijzigen van je regio-instellingen.

Als je van de optie "Koop het nu" gebruik maakt, is iDEAL nog niet beschikbaar als betaalmethode.

Ik heb via iDEAL betaald, maar het item bevindt zich nog steeds in mijn winkelwagen

Bij het afrekenen heb je misschien een stap overgeslagen op de website van je bank en ben je niet teruggekeerd naar Etsy om je bestelling af te ronden. We doen automatisch een restitutie als dit gebeurt en je ziet het binnen 5 werkdagen op je bankafschrift.

Als je klaar bent om je bestelling opnieuw te plaatsen:

1. Open Etsy.com in een andere internetbrowser. Lees met welke browsers Etsy het beste werkt.
  2. Ga naar jeWinkelwagen.
  3. Selecteer Verwijderen naast het item in je winkelwagen.
  4. Voeg het item opnieuw toe.
  5. Ga naar betalen met iDEAL.
  6. Rond je bestelling af op de iDEAL-pagina van jouw bank, om na het autoriseren van de betaling terug naar Etsy te gaan.