Foutmelding “Om te kunnen publiceren moet je dit oplossen: voorraad” verhelpen

Foutmelding Om te kunnen publiceren moet je dit oplossen: voorraad verhelpen:

1. Als je een listing aanmaakt of bewerkt, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Ik bied er meer dan één voor diverse eigenschappen, waaronder lengte, breedte en kleur. Als je deze optie selecteert, moet je klikken op Hieronder variaties toevoegen.
  2. Klik op Voeg variaties toe onder Variaties.
  3. Selecteer variaties of voer deze in voor iedere eigenschap waarvoor je meer dan één soort aanbiedt.
  4. Zodra je alle variaties die je aanbiedt hebt toegevoegd, klik je op Update.
  5. Voltooi de rest van je listing.
  6. Klik op Publiceren.

Als je de foutmelding Om te kunnen publiceren moet je dit oplossen: voorraad weer ziet, moet je controleren of je variaties hebt toegevoegd voor alle eigenschappen waarvoor je meer dan één variatie aanbiedt.

Als je niet meerdere variaties voor een eigenschap aanbiedt, selecteer je één optie of laat je de eigenschap leeg.

Waarom zie ik deze foutmelding?

Als je bij het plaatsen of wijzigen van een item kiest voor “Ik bied er meer dan één” bij een eigenschap, maar geen variatie toevoegt voor die eigenschap, zie je de foutmelding: Om te kunnen publiceren moet je dit oplossen: voorraad.

Een voorbeeld: Als je de eigenschap “Ik bied er meer dan één” kiest voor de primaire kleur van een item, maar geen variatie toevoegt voor de eigenschap kleur, kun je de listing niet publiceren en zie je de foutmelding Om te kunnen publiceren moet je dit oplossen: voorraad.