Hoe open ik een tweede Etsy shop?

Een tweede Etsy shop openen:

1. Op Etsy.com, klik je op Jij op de Etsy homepage of klik je op je shopnaam vanuit Shopmanager.
  2. Klik op Afmelden.
  3. Klik op Verkoop op Etsy.
  4. Klik op Open je Etsy shop.
  5. Voer een e-mailadres in dat niet aan je andere Etsy shop is gekoppeld en klik op Doorgaan.
  6. Als je een nieuw account aanmaakt, voer je je naam in en maak je een wachtwoord aan. Klik op Registreer.
  7. Klik nogmaals op Open je Etsy shop.
  8. Volg de stappen om je shop te openen.

Bekijk en volg tijdens het opzetten van je shops ook onze richtlijnen voor het juist weergeven van jouw shops en items op Etsy.

Kan ik dezelfde creditcard of bankrekening gebruiken als in mijn andere shop?

Ja, je kunt voor je verkopersregistratie dezelfde creditcard en dezelfde bankrekening gebruiken als je je aanmeldt voor Etsy Payments.

Kan ik hetzelfde e-mailadres gebruiken als in mijn andere shop?

Nee, als je een tweede shop wilt openen op Etsy, moet je je voor een nieuw account registreren met een ander e-mailadres. Elke afzonderlijke account kan namelijk maar aan één shop en één e-mailadres worden gekoppeld.

Kan ik voor mijn Etsy shops dezelfde webbrowser gebruiken?

De meeste browsers staan het niet toe om tegelijkertijd in te loggen bij meerdere Etsy accounts. Daarom kan het helpen om voor ieder account een andere browser te gebruiken. Dan hoef je je niet de hele tijd af te melden en weer aan te melden.

Kan ik meer dan twee Etsy shops hebben?

Ja, je kunt meer dan twee Etsy shops hebben. Volg de aanwijzingen in dit artikel om nog meer shops te openen. Zorg dat je jouw onderneming juist weergeeft en dat elk account voldoet aan Etsy's Verkopersbeleid.