Wat is een verwachte leverdatum?

De verwachte leverdatum geeft aan wanneer je bestelling zou moeten arriveren. Over het algemeen is de verwachte leverdatum een combinatie van de verwerkingstijd van de door jou bestelde items, de vervoerstijd en de huidige datum.

Vanwege de huidige verzendvertragingen, worden de transittijden voor ondersteunde vervoerders (USPS, Global Postal Shipping en Canada Post) die worden gebruikt voor het berekenen van de geschatte levertijden gebaseerd op gegevens van Etsy. Zo wordt er rekening gehouden met de extra dagen die nodig kunnen zijn om een item te leveren.

Een voorbeeld: als de verwerkingstijd van een door jou besteld item 3-5 dagen is en de vervoerstijd voor de verzendmethode die je kiest meestal 2-4 dagen bedraagt, is je verwachte leverdatum 5-9 dagen na vandaag.

De verwachte leverdatum voor je bestelling bekijken op Etsy.com:

1. Op Etsy.com klik je op het Jij account icoon.
  2. Klik op Aankopen en recensies.
  3. Indien bekend, staat de verwachte leverdatum rechts naast je bestelling.

Met de Etsy app kun je updates krijgen als je bestelling wordt verzonden en, nog beter, als deze is geleverd.

Download de app

Waarom zie ik geen verwachte leverdatum voor mijn bestelling?

Niet alle bestellingen hebben een verwachte leverdatum. Verwachte leverdatums zijn afhankelijk van de verzendinstellingen van de bestellingen, die door de verkoper zijn vastgelegd.

Bij de aankoop van een item met een verwachte leverdatum, komen je rechten en verplichtingen grotendeels overeen met die in onze Gebruiksvoorwaarden en ons Kopersbeleid, maar je mogelijkheid tot het plaatsen van een recensie of openen van een zaak begint 1 dag na weergave van een verwachte leverdatum.