Wat zijn de Etsy Design Awards?

Snel antwoord

De inzendingen voor de 2021 Etsy Design Awards zijn nu gesloten. Ontdek de 2021 Etsy Design Awards finalisten en winnaars.

De Etsy Design Awards vieren het beste van Etsy. Ben jij een verkoper die in aanmerking komt? Dan kun je een listing van jouw shop inzenden om in aanmerking te komen voor een Award. Dat kan in een van de volgende categorieën:

• Sieraden
  • Tassen & Accessoires
  • Kleding & Schoenen
  • Kunst
  • Meubels
  • Huis & Wonen
  • Bruiloften & Feesten
  • Kinderen
  • Huisdieren
  • Vintage

Eén Etsy verkoper wordt uitgeroepen tot de Grand Prize Winnaar van de Etsy Design Awards. Eén Etsy-verkoper wordt uitgeroepen tot de winnaar van de Silver Etsy Design Award en één Etsy-verkoper wordt uitgeroepen tot winnaar van de Bronze Etsy Design Award.

Naast deze awards wordt aan de finalist met de meeste stemmen de Klarna People’s Pick Award uitgereikt. De winnaar wordt bepaald door de stemmen van de community, die uitgebracht mogen worden zodra in juli 2021 de finalisten zijn aangekondigd. Stemmen kan op Etsy.com en in de Etsy app. Als je in de Verenigde Staten of Duitsland woont, kun je ook stemmen in de Klarna-app.

Lees meer over de Etsy Design Awards. Je kunt de Etsy Design Awards in de Etsy forums ook met andere members van de Etsy community bespreken.

Hoe kan ik een listing indienen voor de Etsy Design Awards?

De inzendingen voor de 2021 Etsy Design Awards zijn gesloten op 25 juni 2021 om 11:59 pm ET (26 juni 2021 om 05:59 CEST).

Lees het officiële reglement.

Hoe weet ik of ik iets gewonnen heb?

De finalisten van de 2021 Etsy Design Awards zijn bekendgemaakt op 13 juli 2021 en de winnaars van de Etsy Design Awards zijn bekendgemaakt op 24 augustus 2021.

Ontdek de 2021 Etsy Design Awards finalisten en winnaars.

Lees meer over de Etsy Design Awards