Spamberichten rapporteren

Als je spam ontvangt via Etsy Berichten of privéberichten in de Etsy Community, kun je dit rapporteren.

Berichten als spam markeren

Je kunt een bericht als spam markeren om het uit je Berichten Inbox te verwijderen. Je blijft echter nog wel steeds e-mails ontvangen over nieuwe antwoorden voor dat Bericht. Lees hoe je je kunt afmelden voor e-mailnotificaties.

Er wordt hiermee geen rapport gestuurd aan Etsy. Als je intimidatie ondervindt, klik onder aan deze pagina op Contact opnemen met support.

Een bericht als spam rapporteren:

1. Op Etsy.com klik je op Jouw account.
  2. Klik in het menu op het  Berichten icoon.
  3. Klik het selectievakje aan naast het bericht dat je als spam wilt rapporteren.
  4. Klik op Meer.
  5. Klik op Als Spam markeren.

Spam rapporteren voor privéberichten in de Etsy Community

Als een privébericht ongepast lijkt of het Communitybeleid niet volgt, kun je dit rapporteren aan Etsy.

Een privébericht als spam rapporteren:

1. In de Etsy Community, klik je op je avatar rechts bovenaan.
  2. Klik op het envelopicoon in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op de titel van het privébericht.
  4. Klik direct onder het bericht op Rapporteren.