Hoe betaal ik het openstaande bedrag in mijn Etsy Shop?

Als je een Etsy shop hebt, zijn er kosten verbonden aan het verkopen op Etsy. Als je verkoopt via Etsy Payments, worden je kosten automatisch afgetrokken van je verkoopopbrengsten. Het verschil tussen je opbrengsten en kosten is je huidige saldo.

Als je aan het einde van de maand een negatief saldo hebt, staat er een bedrag open op je Betaalrekening. Je openstaande bedrag lijkt op een factuur.

Mijn openstaande bedrag betalen

Je openstaande bedrag betalen:

1. Op Etsy.com, klik je op Shopmanager. In de Verkoop op Etsy app, tik je op Meer.
  2. Klik op Financiën.
  3. Klik op Betaalrekening.
  4. Klik op Betaal nu onder te betalen bedrag.
  5. Selecteer het bedrag dat je wilt betalen.
  6. Kies je betaalmethode.
  7. Klik op Verstuur betaling.

Je kunt je opstaande bedrag tussen de 1e en 15e van de maand voldoen.

Als je in de EER woont

Woon je in de EER, die bestaat uit de EU, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein, dan word je misschien gevraagd je betaling te verifiëren als je klikt op Verstuur betaling.

Om een betaling te verifiëren, moet je een vraag van je creditcardprovider beantwoorden en aanvullende informatie verstrekken. Afhankelijk van je provider kan deze aanvullende informatie een correct antwoord op een vraag, een wachtwoord of een code zijn.

Wat is mijn openstaande bedrag?

Je te betalen bedrag zijn de kosten die je moet betalen over je activiteiten op Etsy.com van de afgelopen maand. Als je saldo aan het einde van de maand negatief is, heb je een openstaand bedrag dat je op de eerste dag van de volgende maand moet voldoen.

Je ziet welk bedrag er momenteel openstaat en wat je meest recente betaling is. Als er een bedrag openstaat en je een item verkoopt, wordt het nettobedrag van deze verkoop in mindering gebracht op je openstaande bedrag. Als je factuur betaald en bijgewerkt is, is je te betalen bedrag USD $0,00.

Kan ik mijn verschuldigde bedrag ook automatisch betalen?

Als je shop is gevestigd in de VS, kun je je aanmelden voor autofacturatie om je openstaande bedrag iedere maand automatisch te betalen.

Als je bent aangemeld voor autofacturatie, dan belasten we op de 1e van iedere maand of zodra je je kostendrempel overschrijdt automatisch de bij ons geregistreerde creditcard.

Lees meer over het beheer van je financiën op Etsy.