Gratis verzending aanbieden met verzendprofielen

Als je een garantie voor gratis verzending voor jouw shop instelt, zal de koper van bestellingen ter waarde van USD 35 en meer die naar de VS worden verzonden geen verzendkosten betalen.

Als je kopers buiten de VS gratis verzending wilt aanbieden, als je gratis verzending op alle bestellingen in jouw shop wilt geven, kan je gebruikmaken van een profiel voor gratis verzending.

Een profiel voor gratis verzending aanbieden

Om een profiel voor gratis verzending aan te maken of aan te passen doe je het volgende:

1. Klik naast een verzendprofiel dat je naar gratis verzending wilt aanpassen op aanpassen. Je kan onderaan de pagina ook op Verzendprofiel toevoegen klikken. Als je een nieuw verzendprofiel toevoegt, moet je de verplichte info invullen.
  2. Selecteer Gratis verzending in het menu Hoeveel jij berekent.
  3. Klik op Bewaar profiel.

De verzendprofielen bij jouw items updaten

Om de listings waarmee je met gebruik van het profiel met gratis verzending, gratis verzending wilt aanbieden aan te passen doe je het volgende:

1. In Shopmanager, klik je op Listings.
  2. Als je alle listings wilt aanpassen, vink je linksboven het vakje aan. Als je enkele listings wilt aanpassen, vink je de vakjes onder deze listings aan.
  3. Klik op Opties voor wijzigen.
  4. Klik op Verzendprofiel wijzigen.
  5. Selecteer je profiel met gratis verzending.
  6. Klik op Toepassen.