Gratis verzending aanbieden met verzendprofielen

Als je een garantie voor gratis verzending voor jouw shop instelt, zal de koper van bestellingen ter waarde van USD 35 en meer die naar de VS worden verzonden geen verzendkosten betalen.

Als je kopers buiten de VS gratis verzending wilt aanbieden, als je gratis verzending op alle bestellingen in jouw shop wilt geven, kun je gebruikmaken van een profiel voor gratis verzending.

Lees meer over verzendprofielen.

Een profiel voor gratis verzending aanbieden

1. Ga naar Shopmanager, en daarna naar Instellingen
  2. Ga naar Verzendinstellingen.
  3. Selecteer Aanpassen naast een verzendprofiel dat je naar gratis verzending wilt wijzigen. Je kunt ook kiezen voor Profiel toevoegen. Als je een nieuw verzendprofiel toevoegt, moet je de verplichte info invullen.
  4. Als je gratis verzending wilt toevoegen voor bepaalde landen, selecteer je Ik vul de vaste kosten handmatig in onder Verzendkosten. Gebruik vervolgens de dropdown Locatie toevoegen onder Vaste verzendkosten.
  5. Selecteer Gratis verzending in het menu Hoeveel jij berekent.
  6. Selecteer Profiel opslaan.

De verzendprofielen bij jouw items updaten

1. Ga naar Shopmanager, en vervolgens Listings.
  2. Als je alle listings wilt aanpassen, vink je linksboven het vakje aan. Als je enkele listings wilt aanpassen, vink je de vakjes onder deze listings aan.
  3. Selecteer Opties voor wijzigen.
  4. Selecteer Verzendprofiel wijzigen.
  5. Selecteer je profiel met gratis verzending.
  6. Selecteer Toepassen.

Deze video (in het Engels) laat zien hoe je verzendprofielen moet gebruiken om verzendprofielen in te stellen: