In- of uitloggen bij Etsy

Inloggen op je Etsy account:

1. Op Etsy.com, klik je rechtsboven op Log in.
  2. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in dat je gebruikt voor je Etsy account, of klik op Verder met Google of Verder met Facebook.
  3. Klik op Aanmelden of bevestig je Google of Facebook account.

Je kunt ook inloggen op de Etsy app. Inloggen op de Etsy app:

1. Download en open de Etsy app.
  2. Tik op Beginnen.
  3. Tik op Aanmelden, of tik op Verder met Google of Verder met Facebook.
  4. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in dat je gebruikt voor je Etsy account of bevestig je Google of Facebook account.
  5. Tik op Aanmelden.

Om in te loggen op Etsy, heb je een Etsy account nodig. Lees hoe je een Etsy account aanmaakt.

Voor beveligings- en verificatiedoeleinden heeft Etsy Google's reCAPTCHA Enterprise op de website geïmplementeerd en het gebruik van de service gelden Google's Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden.

Uitloggen bij je Etsy account

Uitloggen bij je Etsy account:

1. Op Etsy.com, klik je op het Jouw account icoon.
  2. Klik op Afmelden.

Uitloggen bij je Etsy account in de Etsy app:

1. Open de Etsy app.
  2. Tik op het Jouw account icoon.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Afmelden.

Uitloggen bij de Verkoop op Etsy app:

1. Open de Verkoop op Etsy app.
  2. Tik op Meer.
  3. Tik op Account.
  4. Tik op Afmelden.