Hoe download ik mijn Etsy gegevens?

Vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de California Consumer Protection Act (CCPA), krijgen Etsy members toegang tot hun persoonlijke gegevens op Etsy en kunnen zij deze downloaden.

Je persoonlijke gegevens downloaden:

1. Op Etsy.com, klik je op het Jouw account icoon.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Klik op Privacy.
  4. Onder Download gegevens, klik je op Verzoek om een download van je gegevens
  5. Als je gegevens klaar zijn om gedownload te worden, ontvang je een bevestigingse-mail. Klik in de e-mail op de knop om je verzoek te bevestigen.
  6. Klik op Ga naar de privacy-instellingen van je account.
  7. Onder Download gegevens, klik je op Download je gegevens.
  8. Voer het wachtwoord van je account in en vervolgens worden de gegevens naar je computer gedownload.

Zodra je je verzoek bevestigd hebt, kun je twee weken lang een zip-bestand van jouw gegevens downloaden, in zowel CSV en JSON-bestandsformaten. Na het verstrijken van de periode van twee weken kun je een nieuw verzoek voor het downloaden van je gegevens indienen. Als je Etsy verkoper bent, bevat dit zip-bestand ook je shopinformatie.

Ben je Etsy verkoper en wil je uitsluitend je shopinformatie downloaden:

1. Op Etsy.com, klik je op  Jouw account en daarna op Shopmanager.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Opties.
  4. Selecteer de tab Download gegevens.
  5. Selecteer de gegevens die je wilt downloaden en klik op Download CSV.

Zie ons Privacybeleid voor aanvullende informatie over welke soorten informatie Etsy verzamelt, welke informatiebronnen Etsy gebruikt, hoe deze informatie wordt gebruikt, voor welke zakelijke/commerciële doeleinden deze wordt gebruikt, met welke derde partijen deze informatie mogelijk wordt gedeeld en op welke wettelijke grondslagen we dit doen.