Waarom is er geen trackinginformatie voor mijn Etsy bestelling?

Als je bij Etsy hebt besteld, beschik je misschien over trackinginformatie voor je pakket. Je kunt de status van je bestelling bekijken op de Aankopen pagina op Etsy.com. Naast je bestelling zie je de verzendstatus:

• Niet verzonden: De verkoper heeft de bestelling nog niet verzonden of de bestelling niet geüpdatet op Etsy.
  • Verzonden: De verkoper heeft de bestelling als verzonden gemarkeerd.
  • Onderweg: De verkoper heeft een trackingnummer toegevoegd en het pakket heeft de verzendlocatie verlaten.

Als je bestelling als Verzonden is aangemerkt, maar er geen verdere updates zijn, dan:

• Is je bestelling niet voorzien van trackinginformatie
  • Heeft de vervoerder de voortgang van het pakket nog niet ingevoerd
  • Heeft de verkoper het pakket nog niet afgegeven bij de vervoerder

Als je bestelling nog Niet verzonden is, kun je contact opnemen met de verkoper om te informeren naar de status van de bestelling.

Als je bestelling is Verzonden of Onderweg is, kun je je bestelling volgen als je een trackingnummer hebt. Lees meer over het volgen van je bestelling.

Je bestelling opzoeken:

1. Log in op Etsy.com of de Etsy app.
  2. Klik op Jouw account.
  3. Klik op Aankopen en recensies.
  4. Zoek je bestelling op de Aankopen-pagina. In de app tik je op je bestelling om deze te bekijken.