Waarom is mijn listing inactief?

Hier volgen enkele van de meest voorkomende redenen waarom je een listing in je shop die eerder actief was niet meer kunt vinden:

Je listing is verlopen

Een listing blijft vier maanden actief. Als de listing in deze periode niet verkocht wordt, en niet is ingesteld op automatisch vernieuwen, verloopt deze.

Je verlopen listing vinden:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Listings.
  3. Onder Listingstatus selecteer je Verlopen.

Als je een nieuw item plaatst, wordt het standaard ingesteld op automatisch vernieuwen. Je kunt ook kiezen voor Handmatig als instelling bij vernieuwen bij het aanmaken, bewerken of vernieuwen van een listing, of meerdere listings selecteren en Opties voor wijzigen kiezen. Lees meer over het vernieuwen van verlopen listings

Misschien heb je de listing gedeactiveerd

Controleer je inactieve items:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Listings.
  3. Onder Listingstatus selecteer je Inactief.

Je kunt inactieve listings vernieuwen om deze actief te maken.

Het item is uitverkocht

Controleer of je item is uitverkocht:

1. Op Etsy.com, klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Bestellingen & Verzending. Je kunt uitverkochte listings vinden onder je Verkochte bestellingen.

Als je van een item meerdere exemplaren op voorraad hebt, kun je je uitverkochte listing vernieuwen.

Etsy heeft de listing misschien verwijderd vanwege het schenden van het sitebeleid

Als een listing Etsy’s beleid schendt, kunnen we deze verwijderen. Zolang je account niet om andere redenen geschorst is, kan je shop als een listing verwijderd is open blijven en bestellingen aannemen.

Voor meer informatie over de verwijdering van een listing, kijk je in jouw e-mail inbox of je een bericht van Etsy hebt ontvangen. Als je de betreffende e-mail niet kunt vinden, controleer je jouw spam- of junkfolder.

Hier volgen enkele van de meest voorkomende redenen waarom je een listing in je shop die eerder actief was niet meer kunt vinden:

Een listing blijft vier maanden actief. Als de listing in deze periode niet verkocht wordt, en niet is ingesteld op automatisch vernieuwen, verloopt deze.

Je verlopen listing vinden:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Listings.
  3. Onder Listingstatus selecteer je Verlopen.

Als je een nieuw item plaatst, wordt het standaard ingesteld op automatisch vernieuwen. Je kunt ook kiezen voor Handmatig als instelling bij vernieuwen bij het aanmaken, bewerken of vernieuwen van een listing, of meerdere listings selecteren en Opties voor wijzigen kiezen. Lees meer over het vernieuwen van verlopen listings.

Controleer je inactieve items:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Listings.
  3. Onder Listingstatus selecteer je Inactief.

Je kunt inactieve listings vernieuwen om deze actief te maken.

Controleer of je item is uitverkocht:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Bestellingen & Verzending. Je kunt uitverkochte listings vinden onder je Verkochte bestellingen.

Als je van een item meerdere exemplaren op voorraad hebt, kun je je uitverkochte listing vernieuwen.

Als een listing Etsy’s beleid schendt, kunnen we deze verwijderen.

Controleer je e-mailinbox op een bericht van Etsy. In de e-mail die je hebt ontvangen over deze listing(s), vind je instructies voor de volgende stappen, afhankelijk van de reden voor het verwijderen van je listing.

Als je de e-mail over je listing niet kunt vinden:

• Zorg dat je het e-mailadres gebruikt dat geregistreerd is bij de shop van de listing
  • Kijk in je junk- of spamfolder