Waarom is mijn listing inactief?

Hier volgen enkele van de meest voorkomende redenen waarom je een eerder actieve listing in je shop niet kunt vinden:

Je listing is verlopen

Een listing blijft vier maanden actief. Als de listing in deze periode niet verkocht wordt, en niet is ingesteld op automatisch vernieuwen, verloopt deze.

Je verlopen listing vinden:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Listings.
  3. Onder Listingstatus selecteer je Verlopen.

Als je een nieuw item plaatst, wordt het standaard ingesteld op automatisch vernieuwen. Je kunt ook kiezen voor Handmatig als instelling bij vernieuwen bij het aanmaken, bewerken of vernieuwen van een listing, of meerdere listings selecteren en Opties voor wijzigen kiezen. Lees meer over het vernieuwen van verlopen listings

Misschien heb je de listing gedeactiveerd

Controleer je inactieve items:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Listings.
  3. Onder Listingstatus selecteer je Inactief.

Je kunt inactieve listings vernieuwen om deze actief te maken.

Het item is uitverkocht

Controleer of je item is uitverkocht:

1. Op Etsy.com, klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Bestellingen & Verzending. Je kunt uitverkochte listings vinden onder je Verkochte bestellingen.

Als je van een item meerdere exemplaren op voorraad hebt, kun je je uitverkochte listing vernieuwen.

Etsy heeft de listing misschien verwijderd vanwege het schenden van het sitebeleid

Als een listing Etsy’s beleid schendt, kunnen we deze verwijderen.

Controleer je e-mailinbox op een bericht van Etsy. Als je de e-mail over je listing niet kunt vinden, controleer je je spam- of junkfolder. Als je geen relevante e-mail kunt vinden, of als de e-mail die jij ontvangen hebt door noreply@etsy.com verstuurd is, neem je contact op met Etsy Support door onder aan deze pagina te klikken op Neem contact op met support.

Hier volgen enkele van de meest voorkomende redenen waarom je een eerder actieve listing in je shop niet kunt vinden:

Een listing blijft vier maanden actief. Als de listing in deze periode niet verkocht wordt, en niet is ingesteld op automatisch vernieuwen, verloopt deze.

Je verlopen listing vinden:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Listings.
  3. Onder Listingstatus selecteer je Verlopen.

Als je een nieuw item plaatst, wordt het standaard ingesteld op automatisch vernieuwen. Je kunt ook kiezen voor Handmatig als instelling bij vernieuwen bij het aanmaken, bewerken of vernieuwen van een listing, of meerdere listings selecteren en Opties voor wijzigen kiezen. Lees meer over het vernieuwen van verlopen listings.

Controleer je inactieve items:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Listings.
  3. Onder Listingstatus selecteer je Inactief.

Je kunt inactieve listings vernieuwen om deze actief te maken.

Controleer of je item is uitverkocht:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Bestellingen & Verzending. Je kunt uitverkochte listings vinden onder je Verkochte bestellingen.

Als je van een item meerdere exemplaren op voorraad hebt, kun je je uitverkochte listing vernieuwen.

Als een listing Etsy’s beleid schendt, kunnen we deze verwijderen.

Controleer je e-mailinbox op een bericht van Etsy. In de e-mail die je hebt ontvangen over deze listing(s), vind je instructies voor de volgende stappen, afhankelijk van de reden voor het verwijderen van je listing.

Als je de e-mail over je listing niet kunt vinden:

• Zorg dat je het e-mailadres gebruikt dat geregistreerd is bij de shop van de listing
  • Kijk in je junk- of spamfolder