Ik heb een technisch probleem met de financiën van mijn shop

Als je technische problemen ondervindt met de financiën van je shop, lees je deze veelvoorkomende problemen:

Sales tax verschijnt niet in mijn betaalrekening of CSV-bestand

Sales tax die door Etsy is betaald wordt op dit moment niet getoond op je Betaalrekening. De post voor een bestelling waarvoor sales tax is geïnd, verschijnt als de post voor de bestelling en het totaalbedrag van de verkoopopbrengsten is de orderprijs min de geïnde sales tax.

Veel Amerikaanse staten vereisen dat Etsy sales tax int op items die naar de desbetreffende staat worden verzonden.

Als je item naar een van deze staten werd verzonden, heeft Etsy de sales tax namens jou geïnd, ongeacht je locatie.

De sales tax voor een bestelling zie je op de bevestiging van de bestelling.

Er is geen sales tax in rekening gebracht voor mijn bestelling voor een staat waar Etsy deze afdraagt

Veel Amerikaanse staten vereisen dat Etsy sales tax int op items die naar de desbetreffende staat worden verzonden. Als je van mening bent dat er op een item sales tax in rekening gebracht had moeten worden, maar dit niet is gebeurd, is het mogelijk dat het item onjuist gecategoriseerd is.

Is dit het geval, dan is Etsy daarvoor verantwoordelijk en betaalt het verschil als we namens jou te veel of te weinig sales tax hebben betaald. Controleer de categorieën van je listing om te kijken of deze juist gecategoriseerd is.

Kopers zeggen dat ze niet kunnen betalen in mijn shop

Als kopers problemen ondervinden met betalen, controleer je de factuur- en verzendinformatie die ze hebben ingevoerd.

Als deze correct is, verwijs je hen door naar hun bank of creditcardmaatschappij.

Mijn storting is niet verzonden

Als je geen storting ontvangt na een verkoop met Etsy Payments, lees je wat je moet doen.

Als je technische problemen ondervindt met de financiën van je shop, lees je deze veelvoorkomende problemen.

Als deze jouw probleem niet behandelen, klik je op Ik heb nog steeds hulp nodig om ons hierover te informeren.

Sales tax die door Etsy is betaald wordt op dit moment niet getoond op je Betaalrekening. De post voor een bestelling waarvoor sales tax is geïnd, verschijnt als de post voor de bestelling en het totaalbedrag van de verkoopopbrengsten is de orderprijs min de geïnde sales tax.

Veel Amerikaanse staten vereisen dat Etsy sales tax int op items die naar de desbetreffende staat worden verzonden.

Als je item naar een van deze staten werd verzonden, heeft Etsy de sales tax namens jou geïnd, ongeacht je locatie.

De sales tax voor een bestelling zie je op de bevestiging van de bestelling.

Veel Amerikaanse staten vereisen dat Etsy sales tax int op items die naar de desbetreffende staat worden verzonden. Als je van mening bent dat er op een item sales tax in rekening gebracht had moeten worden, maar dit niet is gebeurd, is het mogelijk dat het item onjuist gecategoriseerd is.

Is dit het geval, dan is Etsy daarvoor verantwoordelijk en betaalt het verschil als we namens jou te veel of te weinig sales tax hebben betaald. Controleer de categorieën van je listing om te kijken of deze juist gecategoriseerd is.

Als kopers problemen ondervinden met betalen, controleer je de factuur- en verzendinformatie die ze hebben ingevoerd.

Als deze correct is, verwijs je hen door naar hun bank of creditcardmaatschappij.