Iemand heeft het wachtwoord van mijn Etsy account gewijzigd

Als je het vermoeden hebt dat jouw Etsy account is gehackt of zonder jouw toestemming is gebruikt, moet je je wachtwoord resetten.

Stel mijn wachtwoord opnieuw in

Als je e-mailadres is veranderd, hebben we een e-mail gestuurd naar je oude e-mailadres met instructies om deze wijziging ongedaan te maken. Volg je de instructies in die e-mail om het originele e-mailadres te herstellen en je account te beveiligen.

We raden je aan je wachtwoord te wijzigen en tweestapsverificatie in te schakelen om je account extra te beveiligen.

Tweestapsverificatie voor je Etsy account inschakelen:

1. Op Etsy.com, klik je op Jij.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Klik op Beveiliging.
  4. Onder tweestapsverificatie, schakel je de tweestapsverificatie van jouw voorkeur in.
  5. Klik op het tandwiel-icoon en volg de stappen om het instellen van de tweestapsverificatie te voltooien.

Als je nog steeds hulp nodig hebt, of de wijzigingen in je account niet kunt herstellen, klik je op Neem contact op met support

Neem contact op met support

Als je het vermoeden hebt dat jouw Etsy account is gecompromitteerd of zonder jouw toestemming is gebruikt, moet je je wachtwoord resetten.

We raden alle members ook aan om te overwegen aanvullende beveiligingsinstellingen in te schakelen, waaronder tweestapsverificatie.

Tweestapsverificatie voor je Etsy account instellen:

1. In je Accountinstellingen, klik je op Beveiliging.
  2. Onder tweestapsverificatie, zet je de tweestapsverificatiemethode van jouw voorkeur op Aan.
  3. Klik op het tandwiel-icoon en volg de stappen om het instellen van de tweestapsverificatie te voltooien.