Hoe verifieer ik mijn domein voor Facebook Shops?

Bij het toevoegen van Etsy listings aan Facebook of Instagram Shops, ontvang je een verzoek van Facebook om je domein te verifiëren. Je moet je domein op Etsy.com verifiëren met een code die door Facebook Business Manager wordt gegenereerd.

Je domein op Etsy.com verifiëren:

1. Meld je aan bij Facebook Business Manager en navigeer naar de domeinverificatiepagina.
  2. Voeg een nieuw domein toe en vul je shop URL in dit formaat in: shopnaam.etsy.com
  3. Kopieer de meta-tag verificatiecode die door Facebook is verstrekt.
  • Navigeer naar de tab meta-tag verificatie.
  • Kopieer alleen de alfanumerieke tekens tussen aanhalingstekens aan het einde van de code.
  • Log in op Etsy.com
  • Ga naar Shopmanager
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Facebook Shops
  • Plak je verificatiecode van Facebook in het vakje Jouw domeinverificatiecode
  • Klik op Bevestigen
  • Ga terug naar de Facebook Business Manager domeinverificatiepagina en klik op Verifiëren.

Je ziet een bevestiging dat je domein geverifieerd is. Je kunt nu producten aan je Facebook catalogi toevoegen via je listing URL:  shopnaam.etsy.com/listing/ID#

Naast Etsy’s Gebruiksvoorwaarden, is je gebruik van Facebook of Instagram Shops voor je Etsy Listings een product van Facebook, Inc., en gelden de Servicevoorwaarden van Facebook (waaronder de Business Servicevoorwaarden).