Een listingvideo toevoegen

Je kunt video's aan je listings toevoegen om shoppers een beter idee van je producten te geven.

Vanuit een listingpagina klik je op Voeg een video toe als je een korte video wilt toevoegen met extra details over je listing. Klik op Kies om je video te uploaden.

Je video mag 5-15 seconden duren en bevat geen audio na uploaden naar je listing. De ideale resolutie voor je video is minimaal 1080px. Je kunt slechts één video per listing toevoegen.

Lees meer over listingvideo's.

Hoe kan ik mijn video bijsnijden?

Zodra je video is geüpload:

1. Klik op de knop Bijsnijden
  2. Selecteer een beeldverhouding voor je video.
  3. Versleep het frame dat verschijnt om het bijgesneden deel van je video te herpositioneren.
  4. Als je tevreden bent met de wijzigingen, klik je op Toepassen. Klik op Terug naar oorspronkelijke formaat om je wijzigingen ongedaan te maken.

Na publicatie van je listing zie je dat de wijzigingen in de video zijn aangebracht.

Grootte en formaat listingvideo

Wij accepteren de meeste videoformaten voor listingvideo's. De max. grootte is 100 MB en de bestandstypen zijn:

• MP4
  • MOV
  • FLV
  • AAC
  • AVI
  • 3GP
  • MPEG

Ongeacht de apparatuur die je gebruikt om je video's te maken, heeft het waarschijnlijk al een formaat dat door de videotool wordt geaccepteerd.

Lees hoe je een video aan je listing toevoegt.