Hulp bij een bestelling

Snel antwoord

Als je hulp met jouw bestelling nodig hebt:

Kies je bestelling

De meeste problemen worden door samenwerking opgelost. Indien je langer dan 48 uur geleden contact met de verkoper gehad hebt, kun je Een zaak openen zodat Etsy je kan helpen.

Als je hulp nodig hebt met een bestelling, kan de verkoper bij wie je hebt besteld je het beste helpen. Verkopers kunnen je hierbij helpen:

• Je orderstatus controleren
  • Je bezorgadres bijwerken
  • Je bestelling wijzigen
  • Restitutie, retour of ruiling aanvragen
  • Annulering aanvragen

De verkoper kan over het algemeen alle vragen die je over jouw bestelling hebt beantwoorden. En als ze niet kunnen helpen, staat Etsy voor je klaar.

Hulp met jouw bestelling:

1. Meld je aan op Etsy.com en ga naar Je account. Meld je aan in de Etsy-app en ga naar Jij
  2. Selecteer Aankopen en recensies.
  3. Naast de bestelling waarmee je hulp nodig hebt, klik je op Hulp met bestelling.
  4. Selecteer een optie onder Waar wil je contact over opnemen? om de verkoper te vertellen waar je hulp voor nodig hebt.
  5. Voeg een bericht toe. Je kunt ook een afbeelding toevoegen.
  6. Selecteer Stuur naar verkoper. Boven Stuur naar verkoper kun je zien hoe snel een verkoper doorgaans reageert.

De verkoper kon mij niet helpen

Indien de verkoper je niet kan helpen, is jouw volgende stap om ons hiervan op de hoogte te brengen zodat wij het probleem kunnen oplossen. Bij Hulp met Bestelling naast de bestelling waarmee je hulp nodig hebt, selecteer je Open een zaak onder aan de pagina. Lees meer over zaken op Etsy.

Ik heb betaald als gast

Als je als gast hebt afgerekend, kun je je bestelling claimen om hulp te krijgen.

1. Open de inbox van je e-mail.
  2. Zoek de e-mailbevestiging die je hebt ontvangen bij het plaatsen van je bestelling. Deze e-mail is verzonden door transaction@etsy.com.
  3. Selecteer Bekijk je bestelling.
  4. Volg de stappen om in te loggen op je Etsy account of om er een aan te maken. Het account dat je aan je gastbestelling koppelt, moet hetzelfde e-mailadres hebben als het adres dat je hebt gebruikt voor je gastbestelling. Je bestelling wordt automatisch aan je Etsy account gekoppeld.
  5. Zodra je je bestelling hebt geclaimd, kun je de bestelling kiezen en voor contact opnemen met de verkoper voor hulp.

Ik ondervind problemen met het claimen van mijn bestelling

Als je problemen ondervindt met het claimen van een bestelling, kan het zijn dat je je bestelling hebt geplaatst met een e-mailadres dat niet meer toegankelijk is voor jou. Lees wat je moet doen om dit probleem op te lossen.