Hulp bij een bestelling

Snel antwoord

Als je vragen hebt over een item of bestelling kan je verkoper je het beste helpen.

Contact opnemen met verkoper

Als je hulp nodig hebt met een bestelling, kan je verkoper bij wie je hebt besteld je het beste helpen. De verkoper is de aangewezen persoon om je te helpen bij het volgende:

• Je orderstatus checken
  • Je bezorgadres bijwerken
  • Je bestelling wijzigen
  • Restitutie, retour of ruiling aanvragen
  • Annulering aanvragen
  • Of andere vragen over je bestelling

Hulp bij je bestelling:

1. Meld je aan op Etsy.com en ga naar Je account. Meld je aan in de Etsy-app en ga naar Jij
  2. Selecteer Aankopen en recensies.
  3. Naast de bestelling waarmee je hulp nodig hebt, klik je op Hulp met bestelling.
  4. Selecteer een optie onder Waar wil je contact over opnemen? om de verkoper te vertellen waar je hulp voor nodig hebt.
  5. Voeg een bericht toe. Je kunt ook een afbeelding toevoegen.
  6. Selecteer Stuur naar verkoper. Boven Stuur naar verkoper kun je zien hoe snel een verkoper doorgaans reageert.

De verkoper kon me niet helpen

Als de verkoper je niet kan helpen, is je volgende stap het openen van een zaak over je bestelling. Bij Hulp met bestelling naast de bestelling waarmee je hulp nodig hebt, selecteer je Open een zaak onder aan de pagina. Lees meer over zaken op Etsy.

Ik heb betaald als gast

Als je als gast hebt afgerekend, kun je je bestelling claimen om hulp te krijgen.

1. Open de inbox van je e-mail.
  2. Zoek de e-mailbevestiging die je hebt ontvangen bij het plaatsen van je bestelling. Deze e-mail is verzonden door transaction@etsy.com.
  3. Selecteer Bekijk je bestelling.
  4. Volg de stappen om in te loggen op je Etsy account of om er een aan te maken. Het account dat je aan je gastbestelling koppelt, moet hetzelfde e-mailadres hebben als het adres dat je hebt gebruikt voor je gastbestelling. Je bestelling wordt automatisch aan je Etsy account gekoppeld.
  5. Zodra je je bestelling hebt geclaimd, kun je de bestelling kiezen en voor contact opnemen met de verkoper voor hulp.

Ik ondervind problemen met het claimen van mijn bestelling

Als je problemen ondervindt met het claimen van een bestelling, kan het zijn dat je je bestelling hebt geplaatst met een e-mailadres dat niet meer toegankelijk is voor jou. Lees wat je moet doen om dit probleem op te lossen.

Ik heb nog steeds hulp nodig

Als je de verkoper een bericht hebt gestuurd, een zaak hebt geopend, en niet de benodigde hulp hebt ontvangen, selecteer je Neem contact op met support onder aan deze pagina en helpen we je graag.