Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling aan je listings toevoegen

Verkopers die niet in de VS gevestigd zijn, kunnen een andere listingprijs instellen voor bestellingen die binnenlands worden verzonden en bestellingen die naar het buitenland worden verzonden.

Als je Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling instelt voor items met gratis verzending, kun je Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling toevoegen aan alle andere listings die aan je gratis verzendprofiel zijn gekoppeld. Lees hoe je items voor gratis verzending prijst.

Het land van oorsprong kan niet gewijzigd worden voor verzendprofielen de zijn gelinkt aan listing met Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling.

Om Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling toe te voegen aan je listings, log je on op je account op Etsy.com. Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling is nog niet beschikbaar op de Verkoop op Etsy-app.

1. Meld je aan op Etsy.com en ga naar de shopmanager.
  2. Ga naar Listings.
  3. Selecteer de thumbnail van de listing die je wilt aanpassen of selecteer Wijzigen in het tandwielmenu.
  4. Scroll naar beneden naar de sectie Voorraad en Prijzen.
  5. Schakel Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling in.
  6. Onder de naam van jouw land kun je de prijs van bestellingen die je in jouw land verstuurt aanpassen.
  7. Onder De rest van de wereld, kun je de prijs van bestellingen die je naar het buitenland verstuurt aanpassen.
  8. Selecteer Publiceren.

1. Meld je aan op Etsy.com en ga naar Shopmanager.
  2. Ga naar Listings.
  3. Vink de listings die je wilt wijzigen aan.
  4. Selecteer Opties voor wijzigen en kies Prijzen wijzigen.
  5. Selecteer Prijzen voor binnenlandse kopers aanpassen of Prijzen voor kopers in andere landen aanpassen (De rest van de wereld).
  6. Bepaal een nieuwe prijs.
  7. Kies Toepassen.

1. Meld je aan op Etsy.com en ga naar de shopmanager.
  2. Ga naar Listings.
  3. Klik op de thumbnail van de listing die je wilt aanpassen of selecteer Wijzigen in het tandwielmenu.
  4. Scroll naar beneden naar de sectie Voorraad en Prijzen.
  5. Schakel Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling in.
  6. Scroll naar beneden naar de sectie Variaties.
  7. Onder de naam van jouw land kun je de prijs van alle variaties die je in jouw land verstuurt aanpassen.
  8. Onder De rest van de wereld kun je de prijs van alle variaties die je buiten jouw land verstuurt aanpassen.

Als je listing meer dan 400 variatie-opties heeft, kun je geen Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling aan deze listing toevoegen.

Heb je feedback over Binnenlandse & Wereldwijde prijsbepaling? Laat het ons dan weten via onze enquête.