De Etsy Seller Preview app

Etsy Seller Preview is een versie van onze nieuwste Verkoop op Etsy app waar verkopers tests kunnen uitvoeren ons feedback kunnen geven over de app en zijn functies. Je kunt de Etsy Seller Preview app downloaden in de App Store of via Google Play.

Waarom zou ik de Etsy Seller Preview app gebruiken?

We willen een optimale ervaring creëren om via je telefoon op Etsy te verkopen. De Etsy Seller Preview app is een werk in uitvoering waarin we enkele functies doorontwikkelen en verbeteren. Door gebruik te maken van de Etsy Seller Preview app en feedback te leveren, kun je ons laten weten wat er goed werkt en wat niet, en wat je nog meer zou willen zien.

Je kunt nog steeds de oorspronkelijke Verkoop op Etsy app gebruiken. Als je iets ontdekt dat niet werkt in Etsy Seller Preview, kun je de bestaande Verkoop op Etsy app of Shopmanager in je webbrowser gebruiken.

Hoe kan ik feedback geven op mijn ervaringen met de Etsy Seller Preview app?

Heb je feedback over de Preview app, dan selecteer je Feedback geven in het homescherm van de app. Deze feedback is heel belangrijk voor ons en draagt bij aan toekomstige keuzes voor de app.

Wat is er nieuw in de Etsy Seller Preview app?

Wij ontwikkelen nieuwe mogelijkheden voor functies die je nodig hebt om onderweg te verkopen. Selecteer voor meer informatie een sectie:

• Overzicht statistieken: In je statistieken zie je je statistieken van de afgelopen 7 dagen van je views, bezoeken, bestellingen en omzet. Je ziet meer in de Marketing tab.
  • Shopadviseur: Bekijk reminders als je direct even ergens naar moet kijken, zoals een listing die op het punt staat te verlopen, een factuur die te laat betaald is, of een nieuwe zaak.
  • Shop Checklist: De shop checklist geeft nuttige informatie over shopbeheer, waaronder reminders over het instellen van gratis verzending, links naar Help Center artikelen over shopbeheerfuncties en vereiste updates om het runnen van je shop perfect te laten verlopen.

• Bestellingen afronden: Markeer bestellingen als verzonden en voeg tracking toe aan bestellingen.
  • Verbeterde klanteninfo: Terugkerende klant badge bij bestellingen, bestellingen weergegeven per klant.
  • Verzendlabels kopen en printen alleen voor binnenlandse bestellingen in de VS.
  • Met één stap bestellingen annuleren en terugbetalen
  • Snelle toegang tot berichten: Direct openen van de bestaande berichtenthread bij het bekijken van een bestelling op de Bestellingen-pagina.

• Snelle toegang tot bestellingen: Als een koper een bestelling plaatst, wordt er een snelkoppeling naar de besteldetails getoond boven aan de berichtenthread met die klant.
  • Eenvoudig afbeeldingen uploaden: Foto's uploaden en verzenden binnen een berichtenthread (ook beschikbaar in de huidige Verkoop op Etsy app).

• Listing zoeken: Zoek op listingtitel of SKU en bekijk de melding over lage kwantiteit bij listings.
  • Listingvolgorde: Sorteer op recent aangepast, listingstatus of meest verkopend.
  • Shopsecties: Wijzig listings of voeg listings toe in de getoonde bestaande shopsecties.
  • Listingprestaties: Bekijk je listingprestaties en voeg listings toe aan je advertentiecampagne of functie op de homepage van je shop.

• Shopprestaties: Krijg inzicht in je huidige totale shopprestaties en vergeleken met vorige periodes.
  • Beheer of start een advertentiecampagne
  • Start een sale of maak een kortingsbon aan

Wat zijn de beperkingen van de Preview app?

Als je merkt dat iets in de bèta-versie van de app niet kunt doen, kun je de reguliere Verkoop op Etsy-app gebruiken of in je webbrowser naar de Shopmanager gaan.

Wie kan de Etsy Seller Preview app gebruiken?

Iedereen kan de Etsy Seller Preview app downloaden door erop te zoeken in de iOS of Android app store. De app is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Waarom zijn er twee versies van de app?

In 2022 zijn we van plan om de huidige Verkoop op Etsy app te vervangen met deze nieuwe versie van de app. Voordat deze nieuwe versie de huidige Verkoop op Etsy app vervangt, willen we meer van de bestaande functies van de huidige app gaan toevoegen.

We weten hoe belangrijk de Verkoop op Etsy app is voor het runnen van een onderneming onderweg en willen blijven investeren in de verkoop-app. We willen hierin graag investeren zodat we nieuwe verbeteringen kunnen blijven doorvoeren in de app!