Advertentie-blockers op Etsy uitzetten

We raden je aan advertenties in te schakelen wanneer je Etsy.com gebruikt. Soms kunnen advertentie-blockers jouw interactie met de site verstoren. Het toestaan van advertenties op Etsy kan jouw shop- en browse-ervaring verbeteren.

Advertentie-blocker staan over het algemeen in de rechter bovenhoek van je browser. Als je het icoon selecteert, zie je opties voor het aan- en uitzetten van de blocker. Je kunt ook opzoeken waar jouw browserextensies staan en daar de advertentie-blocker opzoeken.

Hier zijn enkele instructies voor het toestaan van advertenties in veelgebruikte advertentie-blockers.

Advertenties aanzetten in Ad Block Plus

Ad Block Plus uitschakelen:

1. Ga naar deze pagina.
  2. Selecteer jouw browser in het dropdown-menu.
  3. Volg de instructies voor het toestaan van advertenties op Etsy.com.

Advertenties aanzetten in Ad Block of UBlock Origin

1. Ga naar deze pagina als je Chrome, Firefox of Edge gebruikt. Voor Safari ga jehier heen.
  2. Volg de instructies voor het toestaan van advertenties op Etsy.com.

Mocht je problemen blijven houden met het bekijken van delen van de site, lees je over hoe je veelvoorkomende problemen met browsers kunt oplossen.