Woordenlijst Shopstatistieken

Belangrijke gegevens

Views

Het aantal keer dat iemand een listingpagina of shoppagina laadt

Bezoeken

Het aantal mensen dat naar je shop en listings heeft gekeken

Bestellingen

Het totale aantal verkopen (niet het aantal verkochte items)

Omzet

Je bruto verkopen: het totaal van al je bestellingen, minus verzending en belastingen

Listingviews

Het aantal keer dat je listings zijn bekeken

Jaar op jaar

Een vergelijking tussen nu en vorig jaar voor de periode en de gegevens die je bekijkt

Verkeersbronnen

Etsy zoekfunctie

Bezoeken vanuit organische zoekopdrachten op Etsy. Promoted listings worden hierin niet meegenomen.

Andere Etsy-pagina's

Bezoeken vanaf andere pagina's op Etsy.com, inclusief de Verkoop op Etsy app en de Etsy blog.

Externe zoekopdrachten

Bezoeken vanaf Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines

Social media

Bezoeken vanaf Instagram, Facebook, Pinterest en andere social media websites

Etsy App en Direct

Bezoeken van mensen die jouw URL hebben ingevoerd in hun browser, je pagina in hun bookmarks hebben gezet of een link hebben aangeklikt in een e-mail, instant message of Etsy mobiele app

Promoted Listings

Bezoeken vanuit promoted listings in Etsy Zoeken.

Google Shopping

Bezoeken vanuit Google Shopping

Anders

Bezoeken van blogs, nieuws en alle andere websites die verkeer naar jouw shop sturen

Periode

Vandaag

Middernacht tot nu

Gisteren

Middernacht tot middernacht gisteren

Afgelopen 7 dagen

Afgelopen 7 dagen m.u.v. vandaag

Afgelopen 30 dagen

Afgelopen 30 dagen m.u.v. vandaag

Alles

Gegevens gaan terug tot januari 2013

Custom

Gekozen periode

Lees meer over Shopstatistieken.