USPS Verzendlabels op Etsy

Zie Verzendingen vanuit huis beheren voor informatie over de aankoop van USPS Verzendlabels op Etsy en het versturen van pakketten vanuit huis.

Via je Etsy shop kun je USPS verzendlabels kopen en printen.

Om USPS verzendlabelsvia Etsy te kopen, moet je in de VS gevestigd zijn. Er kunnen labels voor zowel binnen- als buitenlandse adressen gekocht worden.

Je kunt labels kopen op Etsy.com. Momenteel kun je geen labels kopen via de Verkoop op Etsy app.

Ga naar een sectie:

Hoeveel kosten verzendlabels?

De kosten van verzendlabels hangen af van de plaats van verzending, de bestemming, het gewicht en de afmetingen.

Als je USPS verzendlabels koopt voor je Etsy pakketten, krijg je korting op verzendkosten bij hoge volumes, je betaalt tot 30% minder dan de USPS retailtarieven die je op het postkantoor of elders online zou betalen. Naast Etsy’s standaard tarieven, betaal je geen extra lidmaatschapskosten voor het gebruik van Etsy Verzendlabels.

Als je een verzendlabel koopt op Etsy.com kun je de kosten inzien na invoer van de pakketgegevens. De kosten van ieder verzendlabel verschijnen afzonderlijk op je Betaalrekening.

Als je bij aankoop van labels op Etsy een andere afmeting of een ander gewicht voor je pakket noteert dan USPS, dan betaalt USPS het verschil terug als je hebt overschat of brengt USPS extra kosten in rekening als je hebt onderschat.

Beschikbare verzenddiensten

Etsy en USPS bieden verschillende verzendmethodes aan voor pakketten en kokers naar zowel binnenlandse als internationale adressen, en voor brieven en brievenbuspakketjes naar binnenlandse adressen. Sommige opties zijn incl. verzekering en worden getoond op het moment van aankoop.

Voor het versturen van items binnen de VS, biedt USPS de volgende verzekeringsopties:

• Incl. verzekering van USD 100: Priority Mail® en Priority Mail Express®
  • Geen verzekering: First Class Package Service®, Media Mail® (beperkingen van toepassing) en Parcel Select Ground®

Afhankelijk van de internationale bestemming, biedt USPS de volgende verzekeringsopties voor verzending:

Als je een internationaal USPS verzendlabel koopt, ontvang je de noodzakelijke formulieren. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de vereiste informatie wordt toegevoegd.

Lees meer over wat er wel en niet verstuurd kan worden per post.

Restituties en claims

Als je per ongeluk een verzendlabel hebt gekocht en het niet meer nodig hebt, kun je binnen 10 dagen na aankoop een restitutie aanvragen voor ongebruikte, niet-gescande labels. Je kunt op een later moment een nieuw label kopen. Lees hoe je een restitutie voor een verzendlabel kunt aanvragen.

Voor restituties die te maken hebben met een te late levering bij het gebruik van Priority Mail Express, kun je misschien direct bij USPS een claim indienen. Je kunt misschien ook een claim indienen bij USPS als je pakket automatisch verzekerd is.

Als je je pakket hebt verzekerd via Shipsurance, lees je hier hoe je een claim kunt indienen.

Verzendingen vanuit huis beheren

Na aankoop van je USPS verzendlabel op Etsy.com, kun je het thuis uitprinten

Als je klaar bent voor verzending kun je een pick-up van USPS inplannen zodat je niet op pad hoeft.

Dit is beschikbaar voor bestellingen waarvoor je een USPS verzendlabel op Etsy hebt gekocht en een USPS premium service hebt gekozen.*

USPS kan meerdere bestellingen tegelijkertijd ophalen. Minstens één bestelling moet worden verzonden via een USPS premium service.

USPS geeft de ophaaldatum door en haalt je pakket(ten) op het tijdstip dat je post normaal wordt bezorgd op.

1. Klik op Shopmanager.
  2. Klik op Bestellingen & Verzending.
  3. Klik op de tab Voltooid.
  4. Kies Afhalen aanvragen boven aan de pagina.
  5. Kies de afhaallocatie en controleer je adres en telefoonnummer.
  6. Vul Extra opmerkingen in voor de vervoerder. Dit is vereist als je Anders invult als ophaallocatie.
  7. Selecteer Afhalen aanvragen.

Je kunt een ophaalafspraak via Etsy annuleren vóór 03.00 ET (09.00 CET) op de ophaaldag door te klikken op Afhalen annuleren in de banner boven aan de tab Voltooid. Is het na 03.00 ET (09.00 CET), dan neem je contact op met je lokale USPS kantoor.

Ophaalafspraken kunnen niet worden gewijzigd, maar je kunt deze annuleren en indien nodig opnieuw inplannen.

Het max. gewicht per pakket bedraagt 31,75 kg (70 lbs). Hetzelfde max. gewicht als een USPS verzendlabel dat op Etsy is gekocht.

Als je je ophaallocatie wilt wijzigen, pas je het adres op het retourverzendlabel aan voordat je de ophaalafspraak inplant.

1. Klik op Shopmanager.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Verzendinstellingen en Opties voor verzendlabels.
  4. Vul je nieuwe adres in onder Verzending vanuit.
  5. Scroll omlaag en klik op Opslaan.

*Premium services:

• First Class Package Service
  • First Class International via Global Postal Shipping
  • Priority Mail
  • Priority Mail Express
  • First Class International Parcel Service
  • Priority Mail International
  • Priority Mail Express International

Niet-premium services:

• Parcel Select Ground
  • Media Mail
  • First Class Flat
  • First Class Letter

Vragen over verzending?

Vraag het de community