Je Etsy shop sluiten

Je Etsy shop sluiten:

1. Op Etsy.com, klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Instellingen en selecteer Opties.
  3. Klik op de tab Shop sluiten.
  4. Klik op Shop sluiten. Beantwoord even onze korte vragenlijst voordat je je shop sluit.

Nadat je je shop gesloten hebt, kan het 30 minuten duren voor het systeem je verzoek verwerkt heeft.

Je Etsy account wordt een kopersaccount zonder zichtbare shop. Je kunt je bestellingen echter gewoon nog bekijken, en je shop kan altijd weer geopend worden.

Ik zie de optie om mijn shop te sluiten niet

Als je de mogelijkheid voor het sluiten van je shop niet ziet, moet je eerst eventuele onopgeloste zaken afsluiten of achterstallige kosten betalen.

Ik wil mijn shop sluiten, maar heb nog openstaande bestellingen

Heb je openstaande bestellingen, dan kun je je shop in Vakantiemodus zetten tot deze zijn afgerond. Dan is je shop nog wel zichtbaar voor je kopers, maar kunnen kopers geen nieuwe bestellingen plaatsen.

Als je je shop sluit voordat je je openstaande bestellingen hebt opgelost, heb je nog wel steeds toegang tot je bestellingen en kun je ook communiceren met je kopers, maar is je shop niet zichtbaar voor je kopers.

Een conceptshop sluiten

Als je shop nog niet voor publiek geopend is, moet je contact opnemen met Etsy Support om je shop te sluiten. Neem contact met ons op door naar het einde van deze pagina te scrollen en te klikken op Neem contact op met support.

Ben je op zoek naar instructies voor het sluiten van je account, lees dan hoe je je account sluit.

We vinden het jammer dat je vertrekt. Je kunt je Etsy Shop sluiten in je Shopmanager.

Als je een openstaand saldo hebt, moet je dit voldoen voordat je je shop kunt sluiten. Je moet ook eventuele open zaken oplossen.