Je Etsy shop sluiten

Je Etsy shop sluiten:

1. Op Etsy.com ga je naar Shopmanager.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Opties.
  3. Selecteer de tab Shop sluiten.
  4. Selecteer Shop sluiten. Beantwoord even onze korte vragenlijst voordat je je shop sluit.

Nadat je je shop gesloten hebt, kan het even duren voor het systeem je verzoek verwerkt heeft.

Je Etsy account wordt een kopersaccount zonder zichtbare shop. Je kunt je bestellingen echter gewoon nog bekijken, en je shop kan altijd weer geopend worden.

Ik zie de optie om mijn shop te sluiten niet

Als je de mogelijkheid voor het sluiten van je shop niet ziet, moet je eerst eventuele onopgeloste zaken afsluiten of achterstallige kosten betalen.

Hoe sluit je je shop met openstaande bestellingen?

Heb je openstaande bestellingen, dan kun je je shop in Vakantiemodus zetten tot deze zijn afgerond. Dan is je shop nog wel zichtbaar voor je kopers, maar kunnen kopers geen nieuwe bestellingen plaatsen.

Als je je shop sluit voordat je je openstaande bestellingen hebt opgelost, heb je nog wel steeds toegang tot je bestellingen en kun je ook communiceren met je kopers, maar is je shop niet zichtbaar voor je kopers.

Hoe sluit je je shop met een saldo op je betaalrekening?

Zorg dat je bankgegevens correct en up-to-date zijn voordat je je shop sluit. Eventueel saldo op je betaalrekening wordt overeenkomstig je stortingsschema gestort, zelfs nadat je je shop hebt gesloten. Als je bankgegevens niet meer up-to-date zijn, kan het gebeuren dat je geen storting ontvangt.Lees hoe je bankgegevens kunt bijwerken.

Een conceptshop sluiten

Als je shop nog niet voor publiek geopend is, moet je contact opnemen met Etsy Support om je shop te sluiten. Neem contact met ons op door naar het einde van deze pagina te scrollen en Neem contact op met support te selecteren.

Ben je op zoek naar instructies voor het sluiten van je account, lees dan hoe je je account sluit.

We vinden het jammer dat je vertrekt. Je kunt je Etsy Shop sluiten in je Shopmanager.

Als je een openstaand saldo hebt, moet je dit voldoen voordat je je shop kunt sluiten. Je moet ook eventuele open zaken oplossen.